Meer dan welkom
Motorhuis

Motorhuis Private Lease

Met Motorhuis Private Lease van Motorhuis rijdt u all inclusive in een nieuwe auto voor een vast, laag tarief. Nooit meer onverwachte kosten voor reparatie en onderhoud. Deze zijn volledig inbegrepen in de prijs. U hoeft alleen nog maar te tanken.

Motorhuis Private Lease - Prive leasenAll inclusive

Bij Motorhuis Private Lease zijn alle kosten in het lage maandbedrag inbegrepen:

  • Afschrijving en rente

  • Motorrijtuigenbelasting

  • Onderhoud, reparaties en banden

  • WA +Volledig Casco verzekering

  • 24-uurs pechdienst in heel Europa

  • en natuurlijk BTW

Vast laag maandtarief

Wat Motorhuis Private Lease zo voordelig maakt is dat u profiteert van ons inkoopvoordeel. Door onze schaalgrootte zijn wij in staat om scherp in te kopen, deze scherpe inkoopcondities worden gebruikt voor het verlagen van de leaseprijs. Zelfs winterbanden en andere accessoires kunt u in het maandtarief opnemen. Bovendien heeft u de zekerheid dat gedurende de looptijd het maandbedrag niet verandert als gevolg van prijsstijgingen in de werkplaats.

Snel rijden

Motorhuis heeft altijd een wisselende voorraad nieuwe auto’s beschikbaar. Kies uw auto via onze website, of overleg met uw verkoopadviseur wat de mogelijkheden zijn.

Geen BKR registratie

In tegenstelling tot andere aanbieders van private lease, doet Motorhuis géén BKR registratie, U dient zelf een BKR check document op te vragen via de website van het BKR en dit document over te dragen aan Motorhuis. Motorhuis checkt vervolgens alle aangeleverde documenten. Uw Motorhuis Private Lease auto heeft geen invloed op uw kredietwaardigheid. U betaalt het leasebedrag per maand vooruit plus vooraf als borg 2 maal de maandleasetermijn.

Cash voor uw auto

Wilt u uw huidige auto inruilen? U krijgt dan het inruilbedrag, onder inhouding van de borg direct op uw bankrekening overgemaakt.

Vraag direct een offerte aan

Vraag direct een offerte aan over Private lease of neem contact met ons op, als u nog vragen heeft. Lees hier de antwoorden op meest gestelde vragen.