Motorhuis Private Lease afspraak maken voor inleveren van de auto

Voor leaseauto’s aan het eind van het contract

Heeft u een verzoek ontvangen van Motorhuis om een afspraak te maken voor het inleveren van de leaseauto? Vul dan onderstaand formulier in. Dit formulier is in te vullen tot vijf werkdagen voor de einddatum van het leasecontract.

Op dit moment is het de voorkeur om uw auto bij een Motorhuis vestiging in te leveren, dan wordt in uw bijzijn een inspectierapport opgesteld.

Een andere mogelijkheid is om uw “oude” Motorhuis Private leaseauto achter te laten bij de leverende dealer van uw nieuwe auto. De auto wordt dan op een later tijdstip geïnspecteerd en zal er een inspectie rapport opgesteld worden. Kiest u dan voor de inleverlocatie “Elders” optie vul in het opmerking veld de locatie en de contactpersoon van de dealer in. De auto zal dan vanaf die locatie worden opgehaald en direct naar onze innamelocatie worden getransporteerd. (Dit kan alleen al er een nieuwe Motorhuis Private leaseauto wordt geleverd!).

Tip: Lees voor het maken van de afspraak de informatie over het inleveren van de leaseauto, klik hier voor de inleverinstructie.

Nieuws

DS 9 E-TENSE

Lees verder

Onze acties

Opel Corsa-e Elegance nu met € 5.404,- korting

  • Van: €35.304,00
  • Uw korting € 5.404,-
  • Voor: Voor €29.900,00
Bekijk actie

Werkplaatsafspraak

Vestigingen