Meer dan welkom
Motorhuis

Nieuws & Acties

Lees hier al het laatste nieuws en bekijk de recente acties van Motorhuis. U kunt het nieuws en de aanbiedingen eventueel filteren op uw gewenste model. Profiteer van heel veel voordeel en korting bij Motorhuis.

Filter het nieuws en de acties op

 • Tweede hands Opel kopen? Dubbelcheck!

  Geplaatst op: 07-08-2017

  Een tweedehands auto kopen is altijd spannend. Daarom heeft Opel nu de Dubbelcheck. Een unieke service waarmee u een tweedehands Opel gratis visueel kunt laten checken door de experts, nog voordat u ‘m koopt. U plant gewoon een dubbelcheck in als u gaat proefrijden met de auto die u op het oog heeft. Zo bent u dubbel zo zeker van uw aankoop.

  Lees meer
 • De Nieuwe Citroen SUV C3

  Geplaatst op: 27-07-2017
  • Citroën
  citroen

  Citroën vervolgt haar internationale SUV-offensief met de introductie van de nieuwe C3 Aircross, een compacte SUV van de "nieuwe generatie" met een krachtig en origineel design. Deze op de ervaringen van klanten geïnspireerde "people minded" SUV valt op door zijn optimistische uitstraling en unieke bouw die niet alleen bijdraagt aan zijn onderscheidende karakter, maar ook voor bijzonder veel ruimte en comfort zorgt.

  Lees meer
  • Fiat
  • Alfa Romeo
  • Jeep

  Helemaal klaar voor de zomer met 4 frisse aanbiedingen! Even door de wasstraat, stofzuigen en natuurlijk naar Motorhuis in Leiden of Heemskerk voor de Opfrisweken. Dan kunt u er weer fris en veilig op uit. En als u gebruikmaakt van ten minste 1 van onze 4 frisse aanbiedingen tijdens de Opfrisweken, krijgt u gratis een voordeelgids met mooie acties en korting op de leukste dagjes weg.

  Lees meer
  • Citroën
  • Markeur
  • Markeur
  Citroën Private Lease bij Motorhuis

  Zonder investeren zorgeloos genieten. Wilt u ook onbezorgd rijden in een nieuwe C3, C3 Picasso, C4, C4 Cactus, C4 Picasso of Grand C4 Picasso, voor een vast en voordelig maandbedrag? Kies dan voor Citroën Private Lease. Vraag direct een offerte aan bij Motorhuis.

  Lees meer
 • DS Private Lease bij Motorhuis

  Geplaatst op: 12-07-2017
  • Citroën
  Citroën Private Lease bij Motorhuis

  Zonder investeren zorgeloos genieten. Wilt u ook onbezorgd rijden in een nieuwe DS 3, DS 4, DS 4 Crossback of DS 5 voor een vast en voordelig maandbedrag? Kies dan voor DS Private Lease. Vraag direct een offerte aan bij Motorhuis.

  Lees meer
 • De Opel Combi APK voor 19 euro

  Geplaatst op: 06-07-2017
  De Opel combi apk voor 19 euro bij Motorhuis

  Bij Opel zijn we niet gek. U heeft veel meer zin in de zomer dan in de APK. Daarom hebben we nu een APK met gratis Opel Zomercheck. De Combi-APK. En dat voor maar € 19,- all-in*. Motorhuis staat graag voor u klaar om deze vakkundig uit te voeren

  Lees meer
 • Jeep Compass Opening Edition

  Geplaatst op: 05-07-2017
  • Jeep

  Loop voorop met de nieuwe Jeep® Compass Opening Edition: deze introductieversie van de nieuwe Jeep® Compass koppelt de stoere Jeep®-looks aan een verfijnd interieur met een maximum aan comfort met moderne multimediatechnologie. Jeep® Compass Opening Edition: nog nooit was het zo makkelijk om de show te stelen!

  Lees meer
  • Jeep

  Aan het Valkenburge meer in de gemeente Katwijk staat Brasserie Buitenhuis er prachtig bij. Afgelopen zaterdag rond 16:00 uur opende Buitenhuis voor het eerst in hun bestaan op deze locatie een food, drink & dance festival. Buitensporig festival was met het bezoek van ongeveer 2000 liefhebbers van zon, eten, drinken en heerlijke muziek in een 'bohemian' sfeer een waar succes te noemen. "Alles klopte gewoon": zei Dj ROOG na zijn laatste plaat. Samen met Dj Erick E heeft hij de dansvloer niet stil laten staan en het spreekwoordelijke dak ging er af. Lees meer...

  Lees meer

Geen zoekresultaat gevonden.