Meer dan welkom
Motorhuis

De nieuwe Fiat Tipo

  • Fiat

Ontworpen om te voldoen aan uw wensen. Dat is wat wij nu 'Typisch Tipo' noemen. De nieuwe Fiat Tipo is gekozen tot Autobest 2016, dat betekent; een functionele auto die zoveel mogelijk waar voor zijn geld biedt. Vanaf voorjaar 2016 bij Motorhuis in onze Fiat showrooms.

Plaatsingsdatum: 08-01-2016  |  Nieuwstype: Nieuws

De nieuwe Fiat Tipo bij MotorhuisEen onafhankelijke internationale jury van 26 autojournalisten uit 26 verschillende landen heeft de Fiat Tipo. De Fiat Tipo is volgens de jury een uitstekend product met alle ingrediënten die benodigd zijn om de gemiddelde Europese consument tevreden te stellen op gebied van design, motoren, comfort, veelzijdigheid en uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Fiat Tipo Sedan eigenschappen

De Fiat Tipo sedan combineert een grote bagageruimte (520 liter) met compacte buitenmaten: 4,54 meter lang, 1,79 meter breed en 1,49 meter hoog. De wielbasis van 2,64 meter benadrukt het comfort binnenin. Het Italiaanse design maakt de auto verder uniek in zijn segment.
Het onderstel van de nieuwe Fiat Tipo staat garant voor een prettige rijervaring, een uitstekende wegligging en dito comfort dankzij onafhankelijke McPherson-voorwielophanging en semi-onafhankelijke achterwielophanging. Deze constructie is geoptimaliseerd om gewicht te besparen, wat meehelpt het brandstofverbruik te beperken.

Oplossingen die het leven aan boord veraangenamen

Geheel in Fiat-stijl zit de nieuwe Tipo vol met slimme oplossingen die het leven aan boord veraangenamen, waaronder het optionele UconnectTM-systeem met een 5” kleurentouchscreen, Bluetooth, audiostreaming, tekstlezer en spraakherkenning, AUX- en USB-poorten met iPod-integratie en bedieningsknoppen op het stuur.

Desgewenst is dit systeem uit te breiden met een parkeercamera en het nieuwe TomTom 3D Touch-navigatiesysteem.

Fiat Tipo is een bekende naam

Tipo is een bekende typenaam. De laatste Fiat die deze naam droeg, was het model waarvan tussen 1988 en 1995 bijna twee miljoen exemplaren zijn verkocht. Dat model werd ook bekroond met de titel ‘Auto van het Jaar 1989’, mede dankzij zijn uitgebreide gebruiksmogelijkheden en de riante interieurruimte bij compacte buitenafmetingen. Dezelfde kwaliteiten kenmerken de nieuwe Tipo.

Meer informatie? 

Wilt u op de hoogte worden gehouden van meer informatie over de nieuwe Fiat Tipo? Kom dan eens langs bij één van onze Fiat showrooms. Uiteraard kunt u ook online contact met ons opnemen of meer informatie aanvragen. U bent bij Motorhuis méér dan welkom.