Meer dan welkom
Motorhuis

De Opel Online Editions bij Motorhuis

  • Opel

De technologie in auto’s verandert razendsnel en dat is maar goed ook. Want onze eisen zijn ook hoger. Zo willen we overal online zijn, ook in de auto. Opel heeft goed nieuws! Vol trots presenteren wij u de Online Edition, een nieuwe versie leverbaar op vele Opel modellen. Uiteraard ook bij Motorhuis, uw Opel dealer.

Plaatsingsdatum: 05-01-2017  |  Nieuwstype: Nieuws

Online Edition Uitvoering

De Online Edition! Leverbaar op bijna elk Opel model.Met deze uitvoering bent uw altijd en overal ‘connected’ in uw auto, uiteraard op een veilige manier. Ontdek de rijk uitgeruste Online Edition met standaard Opel Onstar, IntelliLink, multimediasysteem, DAB+ digitale radio en 4G Wi-Fi aan boord! Connect uw auto met de wereld met de nieuwe Online Editions van Opel. U rijdt al een Online Edition vanaf € 14.745,-. Sterk Staaltje Opel!

Maar....wat betekent dit nu eigenlijk allemaal? Dat leggen wij als Motorhuis zijnde, uw Opel specialist u graag uit!

Opel OnStar 

Met Opel OnStar bent u in één druk op de knop in uw auto altijd en overal 24 uur per dag verbonden met een Nederlands sprekende assistent. Alle informatie over Opel OnStar vindt u op deze pagina.

4G WiFi

Wi-Fi hotspots zijn onderdeel van ons leven, daarom maakt Opel een Wi-Fi hotspot van uw auto. Met een krachtige 4G Wi-Fi hotspot extra sterke OnStar dakantenne heeft u altijd een snelle en betrouwbare internet verbinding aan boord voor wel 7 apparaten, vrijwel overal in Europa. Uw medepassagiers zullen het ook fantastisch vinden!

myOpel App

Met deze handige app kunt u:

  • De Opel OnStar assistent vanaf welke plek dan ook eenvoudig te bereiken.
  • Belangrijke voertuiginformatie opvragen zoals bandenspanning, brandstof-en oliepeil.
  • De portieren op afstand vergrendelen en ontgrendelen.
  • Uw auto online lokaliseren als u niet meer weet waar de auto geparkeerd staat.
  • De claxon en verlichting op afstand bedienen, zodat u uw auto gemakkelijker kunt vinden.
  • Een bestemming selecteren en op afstand naar uw navigatiesysteem sturen.

IntelliLink. Perfect verbonden

Onze geavanceerde Intellilink-systemen integreren uw mobiele apparatuur perfect met het infotainmentsysteem in uw auto. Het is een veelzijdig systeem met veel functies om het u gemakkelijk te maken, zoals handsfree bellen, audio streamen via Bluetooth®, DAB+ en toegang tot assistentiesystemen via het display. Diverse functies kunt u via spraakherkenning bedienen. En Apple CarPlay geeft u de mogelijkheid om functies en apps op uw smartphone, zoals Maps en Spotify, via het display te gebruiken. Pas uw voorkeuren aan en sla eenvoudig uw favoriete muziek, zenders en contacten op.

Digitale radio met DAB+

DAB+ is een Europees systeem dat gedigitaliseerde radio-uitzendingen mogelijk maakt, als alternatief voor analoge radiosignalen. Met een DAB+ autoradio verzekert u uzelf van storingsvrij radio luisteren. Niet alleen voorkom je ruis, de geluidskwaliteit is ook een stuk beter. DAB+ is de nieuwe standaard in radio en zorgt voor gegarandeerd goede ontvangst van je favoriete DAB+ radio zenders. Vanaf 2017 is DAB+ ook volledig te ontvangen vanaf de Nederlandse grenzen en Waddeneilanden. Terwijl er steeds meer AM/FM zenders verdwijnen, heeft DAB+ een groeiend aanbod.

Meer informatie over Opel Online Editions

Wilt u meer informatie over de Opel Online Editions? Kom dan langs bij één van onze locaties. Uiteraard kunt ook online meer informatie of een offerte aanvragen. U bent bij Motorhuis méér dan welkom.