Meer dan welkom
Motorhuis

DS Event Gouda

DS introduceert nieuwe modellenlijn: Uniek Performance Line Event bij Motorhuis Gouda

Plaatsingsdatum: 14-06-2017  |  Nieuwstype: Nieuws

Op 15, 16 en 17 juni is het feest bij Motorhuis. De autodealer aan de Keerkring 3 in Gouda is vooral bekend van Citroën en Opel, maar biedt ook onderdak aan het jonge Europese – vooral ook luxe en Parijse – automerk DS. En vanwege de introductie van de nieuwe Performance Line staat juist dat merk die dagen in de schijnwerpers. Klanten mogen de vernieuwde DS3, DS4 en DS5 uitgebreid testen.

Het speciale DS-salesteam bestaande uit Wilfred van ’t Land (links op de foto) en Wessel van Herpen heeft de Performance Line al mogen zien en is zeer enthousiast. ‘Werkelijk prachtig’, zegt Wilfred. ‘Niks ten nadele van de bestaande modellen, maar deze zijn weer net even sportiever in uitvoering en afwerking. Geraffineerd en dynamisch. Dat zie je onder meer aan het gebruik van de exclusieve kleuren: karmijnrood, wit en goud.’

Zijn collega Wessel roemt niet alleen het design, het rijgedrag en de aandacht voor detail die DS kenmerken. ‘Dankzij het kleurenpalet en de vele opties kunnen klanten hun auto ook volledig personaliseren’, zegt hij. ‘Zo maak je er een echt unieke uitvoering van. Ook dát hoort erbij als het om ‘luxe’ gaat.’

Veel voordeel

Overigens is er op die 15e, 16e en 17e juni voor kopers heel veel voordeel te behalen. De introductiekorting op de DS3 bedraagt die dagen € 3.000. Voor de DS4 en de DS5 is dat zelfs respectievelijk € 4.000 en € 5.000. Motorhuis heeft ook een beperkt aantal DS-modellen in verschillende uitvoeringen op voorraad waarop het voordeel kan oplopen tot maar liefst € 12.500! Voldoende redenen voor een bezoekje aan de Keerkring.

 

Wilfred van ’t Land (links) en Wessel van Herpen vormen het DS-team.

 

 

Meer informatie over het bovenstaande is verkrijgbaar bij Wilfred van ’t Land, Wessel van Herpen of vestigingsmanager Peter Overgaag. Zij zijn bereikbaar op 0182-68 39 39.