Meer dan welkom

Eerste editie Buitensporig Festival een groot succes!

  • Jeep

Aan het Valkenburge meer in de gemeente Katwijk staat Brasserie Buitenhuis er prachtig bij. Afgelopen zaterdag rond 16:00 uur opende Buitenhuis voor het eerst in hun bestaan op deze locatie een food, drink & dance festival.
Buitensporig festival was met het bezoek van ongeveer 2000 liefhebbers van zon, eten, drinken en heerlijke muziek in een 'bohemian' sfeer een waar succes te noemen. "Alles klopte gewoon": zei Dj ROOG na zijn laatste plaat. Samen met Dj Erick E heeft hij de dansvloer niet stil laten staan en het spreekwoordelijke dak ging er af. Lees meer...

Plaatsingsdatum: 19-06-2017  |  Nieuwstype: Nieuws

De Motorhuis showroom aan de Lammenschansweg 128 in Leiden heeft tijdens dit evenement haar fantastisch mooie modellen van Jeep onder de aandacht gebracht.

Feridun, Vestigingmanager Lammenschansweg Leiden
 

Met product placement aan de entree van het festival met de Jeep Grand Cherokee trokken wij de aandacht van de bezoeker die in de rij stond om te worden gecontroleerd op toegangskaarten.

winaars facebook actie

De Jeep Renegade heeft de winnaars van een Facebook actie thuis opgehaald en naar het festivalterrein gereden. Deze winnaars kregen uiteraard van Motorhuis gratis entreekaarten en werden als VIPs behandeld.

 

 Jeep Wrangler - Festival Buitensporig

Op het festivalterrein stond de schtterend opgestelde Jeep Wrangler. Daar konden de festivalbezoekers met vrienden op de foto! De polaroid foto werd gelijk afgedrukt en gaven een leuk aandenken aan deze fantastisch zonnige dag.

 Renegade bbq

 

Motorhuis Lammenschans heeft onder het genot van een drankje en een heerlijke bbq de 2000 bezoekers uit de regio kennis laten maken met de fantastisch mooie modellen van Jeep.

 Algemeen Directeur Mark Toonen

 

Algemeen directeur Mark Toonen kwam 's middags langs om bezoekers te ontmoeten. Samen met Feridun Turkdogan, vestigingsmanager Motorhuis Lammenschansweg te Leiden, kregen zij dan ook louter positieve feedback en verwachten dat enkele festivalgangers binnenkort in de showroom langskomen voor een proefrit met de succesvolle Jeep modellen als de : Compass, Renegade, Cherokee, Grand Cherokee of Wrangler. Via deze weg willen wij de organisatie van dit evenement feliciteren met een uiterst goed georganiseerd en succesvol festival.

 

 

:Jeep Wrangler - Festival BuitensporigJeep Wrangler - Festival BuitensporigJeep Wrangler - Festival BuitensporigJeep Wrangler - Festival Buitensporig
Jeep Wrangler - Festival Buitensporig
Jeep Wrangler - Festival Buitensporig


Jeep Wrangler - Festival Buitensporig
Jeep Wrangler - Festival Buitensporig

 Jeep Wrangler - Festival Buitensporig

Jeep Wrangler - Festival Buitensporig

Jeep Wrangler - Festival Buitensporig

Meer foto's bekijken? Bezoek dan onze Motorhuis Facebookpagina