Meer dan welkom
Motorhuis

Motorhuis opnieuw Erkend Duurzaam

  • Markeur
  • Markeur

In juni 2015 is Motorhuis opnieuw "Erkend Duurzaam" gecertificeerd. Het certificaat Erkend Duurzaam wordt uitgereikt door IvDM en is het bewijs dat Motorhuis in alle facetten van de bedrijfsvoering duurzame verbeteringen heeft doorgevoerd.

Plaatsingsdatum: 22-06-2015  |  Nieuwstype: Nieuws

Wat betekent Erkend Duurzaam concreet in de dagelijkse praktijk van het autobedrijf? Motorhuis heeft maatschappelijk verantwoord en duurzaam handelen in de bedrijfsvoering verankerd.

Stille en zuinige banden

Dat betekent dat wij bijvoorbeeld alleen nog maar stille en zuinige banden verkopen en de gebruikte banden op een milieuvriendelijke wijze afvoeren. Datzelfde geldt voor de smeermiddelen en andere onbruikbare materialen. We hebben groene stroom en gaan zuinig om met energie. Ook buiten het bedrijf neemt Motorhuis haar zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid als founding partner van de stichting Kids Rights.

Duurzame mobiliteit

Uiteraard draait het bij duurzaam ondernemen in het autobedrijf ook om het aanbieden van duurzame mobiliteit. In de showroom van Motorhuis staan dan ook alle schone en zuinige modellen van onder andere Opel, Citroën en Fiat. Als geen ander kunnen wij onze klanten informeren over de mogelijkheden van schone mobiliteit. Daarbij denken we verder dan de auto’s die we  verkopen; ook in onze werkplaats wordt op een duurzame manier gewerkt met duurzame materialen.”

Meer informatie?

Het certificaat Erkend Duurzaam maakt deel uit van het branchebrede duurzaamheidsprogramma van RAI Vereniging, BOVAG, FOCWA Schadeherstel en STIBA dat wordt uitgevoerd door IvDM (Instituut voor Duurzame Mobiliteit). Het certificaat is een jaar lang geldig.

Meer informatie over Motorhuis? Of over ons certificaat? Kom langs bij één van onze vestigingen of vul ons contactformulier in. U bent méér dan welkom.