Meer dan welkom
Motorhuis

Opel Dubbelcheck

 • Opel

Het kopen van een tweedehands Opel kan best spannend zijn. Heeft de carrosserie schade gehad? Hoe is de technische staat van de auto? Dit zijn enkele vragen die u zichzelf stelt bij het kopen van een Tweedehands Opel. U wilt er tenslotte zeker van zijn dat de auto die u wilt kopen helemaal in orde is en er geen verborgen gebreken zijn. Daarom introduceert Opel nu de Opel Dubbelcheck. Een unieke Gratis service waarmee u een tweedehands Opel gratis visueel kunt laten checken door Motorhuis Opel experts, nog voordat u ‘m koopt.

Plaatsingsdatum: 23-03-2017  |  Nieuwstype: Actie

Tweedehands Opel kopen? Eerst een Opel Dubbelcheck!Opel Dubbelcheck tweedehands

Het aanbod Opel occasions op internet en bij autobedrijven is enorm. Hoe weet u als koper of de Opel die u op het oog heeft echt zo goed is als hij oogt en rijdt? Of hoe snel zijn onderdelen door slijtage aan vervanging toe? Heeft de Opel occasion die u op het oog heeft op korte termijn een eventuele reparatie nodig? Opel dealer Motorhuis biedt de unieke mogelijkheid om de Opel die u op het oog heeft Gratis de laten controleren door mensen die Opels door en door kennen, namelijk onze Opel monteurs. U plant gewoon een dubbelcheck in als u gaat proefrijden met de auto die u op het oog heeft. Zo bent u dubbel zo zeker van uw aankoop.

Hoe Werkt de Opel Dubbelcheck

 1. U maakt telefonisch een afspraak via 088 376 7887 voor een gratis Dubbelcheck bij de Motorhuis Opel dealer bij u in de buurt.
 2. U plant een proefrit met de auto die u op het oog heeft en brengt de Opel op het afgesproken tijdstip naar de Motorhuis Opel werkplaats
 3. Onze Opel monteurs zetten de Opel op de brug en tijdens de check kunt u meekijken zodat de bevindingen direct met u besproken kunnen worden. De bevindingen worden u ook via email toegestuurd.
 4. De Opel Dubbelcheck is 100% gratis en er zijn geen verplichtingen aan verbonden. U bent van harte welkom met elk Opel model, ongeacht bouwjaar of kilometerstand

Wat controleert Motorhuis tijdens een Opel Dubbelcheck?

 • Visuele check: waarbij er gekeken wordt naar de eerste indruk van de Opel. Hierbij worden onder andere de verlichting, het gevoel in de koppeling en rempedaal nagekeken.
 • Huidige conditie van de tweedehands Opel: maakt de auto bijgeluiden, zijn de vloeistoffen op niveau en werkt de accu naar behoren?
 • Controle van het bandenprofiel en de bandenspanning: wat is de conditie van de banden?
 • Check op schade aan de carrosserie: is er schade of is er sprake geweest van schade? Zo ja, is die volgens Opel-specificaties gerepareerd?
 • Controle op de brug: zijn er eventuele roest en lekkages zichtbaar?
 • Remmencheck: hier worden de remslangen en remleidingen gecontroleerd.
 • Als laatste worden diverse controlepunten bekeken zoals het brandstofsysteem, motorkoeling en het luchtfilter.

Visuele inspectie

De Opel Dubbelcheck laat alleen de resultaten zien van een visuele inspectie. Om de noodzaak van eventuele reparaties vast te stellen, kan verdere controle noodzakelijk zijn. Dit is een vrijblijvend advies, enkel voor consumenten.

Direct een afspraak maken voor een Opel Dubbelcheck?

Direct een afspraak maken voor een Opel Dubbelcheck bij Motorhuis? Bel Opel Motorhuis op telefoonnummer: 088 376 78 87