Meer dan welkom
gratis afleverkosten Opel

Opel geeft de volledige afleverkosten cadeau!

  • Opel

Tijdelijk krijgt u de afleverkosten van Opel cadeau, ongeacht het model of uitvoering. Profiteer van dit extra voordeel, zodat u voor een zeer scherpe all-in prijs de showroom uit kunt rijden! Naast dit unieke aanbod, krijgt u op bijna alle Opel modellen, zonder meerprijs, ook 3 jaar OnStar inclusief 4G Wi-Fi. Kom gerust langs bij één van de Opel showrooms van Motorhuis!

Plaatsingsdatum: 29-09-2016  |  Nieuwstype: Nieuws

Opel geeft de volledige afleverkosten cadeau!

Om daadwerkelijk met een nieuwe auto de showroom uit te rijden, zijn extra kosten gemoeid, de zogenaamde afleverkosten. Deze kosten bestaan uit onder andere het transport van de fabriek naar de dealer, reinigen en poetsen van de nieuwe auto en een volle brandstoftank. Ook het overschrijven van het kentekenbewijs, de recyclebijdrage en het afleverpakket (o.a. deurmatten en veiligheidsaccessoires) vallen hieronder. De afleverkosten variëren per model en worden los op de factuur vermeld. Tot en met 31 december 2016 krijgt u deze afleverkosten van Opel cadeau! Profiteer van dit unieke aanbod.

Opel OnStar inclusief 4G Wi-Fi Opel OnStar

Tot en met 31 december 2016 krijgt u naast het unieke voordeel van de afleverkosten, op bijna alle Opel modellen, zonder meerprijs, ook nog 3 jaar Opel OnStar inclusief 4G Wi-Fi. Opel OnStar is een nieuw en uniek systeem waarmee autorijden nog comfortabeler én nog veiliger wordt. Met één druk op de knop kunt u overal 24 uur per dag, 365 dagen per jaar contact opnemen met een Opel OnStar adviseur. Bij een ongeval wordt zelfs automatisch voor hulp gebeld. Opel OnStar geeft u in de auto toegang tot tal van innovaties, van hulp bij pech onderweg, voertuigdiagnose tot aan een geïntegreerde 4G Wi-Fi hotspot voor zelfs 7 apparaten in heel Europa.  U hoeft overigens niet in de auto te zitten om gebruik te maken van alle services. Er is ook een handige Opel OnStar app beschikbaar!

Voor meer informatie over dit unieke aanbod kom gerust langs bij één van onze Opel showrooms. Uiteraard kunt u ook online meer informatie aanvragen of een afspraak voor een proefrit maken. U bent méér dan welkom bij Motorhuis!