Alfa Romeo Tonale: La Metamorfosi

Alfa Romeo Tonale: La Metamorfosi

Alfa Romeo presenteert met trots de Tonale die een radicale evolutie inluidt bij Alfa Romeo.

Functional beauty

Het design van de Tonale kenmerkt zich door een moderne en functionele interpretatie van traditionele Alfa Romeo-stijlkenmerken en een typisch Italiaanse mix van sportiviteit en elegantie.

The driver at the center

Zoals het een ware Alfa Romeo betaamt, plaatst de Tonale de bestuurder in het hart van het cockpitontwerp. De werking met hoogwaardige materialen en de subtiele achtergrondverlichting van het dashboard creëren daarbij een sfeervolle omgeving in Italiaanse stijl.

Record-breaking technology

Dankzij een software-architectuur van de volgende generatie loopt de Tonale voorop met technologische innovatie. Zo biedt hij als eerste auto ooit een NFT als digitaal eigendomscertificaat op basis van blockchain-technologie. En dankzij de integratie van de online diensten van Alfa Connect™ en de Amazon Alexa-spraakassistent biedt hij een ecosysteem van digitale services die even gemakkelijk vanuit de auto als vanaf thuis toegankelijk zijn.

Always connected

Alfa Connect Services biedt u diverse pakketten van online diensten die het gebruik van uw nieuwe Tonale leuker, makkelijker en veiliger maken. Alle functies van deze diensten zijn op afstand toegankelijk via de My Alfa-Connect-app op uw mobiele telefoon of de My Alfa Connect-portal.

Reinventing sportiness fort het 21ste century

Met zijn vooruitstrevende hybride techniek markeert de Tonale Alfa Romeo’s ambitie om duurzame mobiliteit te verenigen met een zintuiglijke rijervaring zoals alleen een Alfa Romeo die kan bieden.

De nieuwe Alfa Romeo Tonale is naar verwachting medio april te bestellen bij Motorhuis Leiden.

Houd mij op de hoogte Alfa Romeo Tonale

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Terug naar overzicht

Nieuws

Gloednieuwe elektrische SUV van Opel krijgt de naam Frontera

Lees verder

Onze acties

Opel Corsa-e 50-kWh Elegance met € 8.450,- korting

  • Van: €38.377,00
  • Uw korting € 8.450,-
  • Voor: Voor €29.927,00
Bekijk actie

Werkplaatsafspraak

Vestigingen