De nieuwe DS 7 nu in onze showroom

De nieuwe DS 7 nu in onze showroom

De nieuwe DS 7 CROSSBACK is nu te bewonderen in onze DS showroom Motorhuis Forepark.

Een charismatisch Design

In de DS 7 CROSSBACK komen alle aspecten van het Franse vakmanschap tot uiting: chique materialen, ambachtelijkheid en technologische innovaties.

Het verfijnde karakter van de DS CROSSBACK wordt benadrukt door de karakteristieke voorzijde van de DS Wings. De zeshoekig grill, met in het midden het DS-log, is voorzien van een nieuw rasterwerk met diamanteffect. De centrale baan, die in lengterichting over de aluminium motorkap loopt, geeft structuur aan het design en accentueert het DS-embleem. De scherpe vouwen in de voor-en achterschermen laten het gespierde uiterlijk van deze SUV fraai uitkomen.

Volop  comfort en ruimte

Het interieur van de DS 7 CROSSBACK biedt de inzittenden volop ruimte, met name achterin waar de rugleuning van de achterbank elektrisch verstelbaar is over een hoek van 23 tot 32 graden. De voorstoelen en achterbank zijn gevuld met schuimmateriaal met een hoge dichtheid, dat bijzonder duurzaam is en zich kenmerkt door een hoge mate van zitcomfort. De voorstoelen beschikken, afhankelijk van de uitvoering, over stoelverwarming, stoelventilatie en een massagefunctie (de 5 massagemodi kunnen worden geselecteerd via het centrale touchscreen).

De DS 7 CROSSBACK is leverbaar met een groot panoramisch schuif-/kanteldak met een elektrisch bedienbaar zonnescherm. Dit dak bestaat uit een vast achterste ruitpaneel en een beweegbaar voorste ruitpaneel dat over het vaste deel schuift. De bagageruimte van de DS 7 CROSSBACK is de grootste van zijn segment (555 l), biedt dankzij de vlakke laadvloer een optimale flexibiliteit en is uitermate gebruiksvriendelijk. Zo kan de elektrisch bedienbare achterklep met handsfreefunctie (onderdeel van het pack Easy Access*) met een simpele voetbeweging onder de achterbumper worden geopend en gesloten.

Rijklaar vanaf: €40.990,-

De DS7 Crossback is te bewonderen op onze vestiging van Motorhuis Forepark. Kom langs of maak online een afspraak.

 


Terug naar overzicht

Nieuws

Gloednieuwe elektrische SUV van Opel krijgt de naam Frontera

Lees verder

Onze acties

Opel Corsa-e 50-kWh Elegance met € 8.450,- korting

  • Van: €38.377,00
  • Uw korting € 8.450,-
  • Voor: Voor €29.927,00
Bekijk actie

Werkplaatsafspraak

Vestigingen