Ervaar van 16 t/m 18 maart de DS 4 You

Ervaar van 16 t/m 18 maart de DS 4 You

Ervaar van 16 t/m 18 maart de luxe en het pure vakmanschap van DS Automobiles en meld u aan voor de DS 4 You dagen. Maak een proefrit in één van de DS modellen en ontvang bij terugkomst een op maat gemaakte offerte inclusief een taxatie van uw huidige auto. Ontvang bovendien tijdelijk € 1.000,- extra inruilpremie bij inruil van uw huidige auto.

Bij aankomst in de DS store staat er een exclusieve “The Art of Travel’ koffer op u te wachten. En die krijgt u niet zomaar. Want beslist u vóór 25 maart om een DS te kopen of te leasen, dan zullen de eerste kilometers in uw gloednieuwe DS u leiden naar de stad van de haute couture, Parijs!

Bij DS begrijpen we “The Art of Travel”. Geniet daarom met z’n tweeën van een exclusief weekend. En met exclusief, bedoelen we ook exclusief. Tijdens uw bezoek ervaart u Parijs namelijk op haar mooist, gedurende een private tour door het Louvre. Na sluitingstijd. Bewonder de Mona Lisa in alle rust, zonder hinder van de gebruikelijke drukte.

Meld u nu aan

Meld u nu aan voor een proefrit in een DS model naar keuze en beleef de intense rijsensaties. Geniet van de stilte in de 100% elektrische DS 3 E-Tense, beteugel de 360 pk van de DS 7 E-Tense, maak een oogverblindende indruk in de DS 9 E-TENSE of ontdek één van onze andere modellen.


Terug naar overzicht

Nieuws

Fiat Pro Voorraadweken

Lees verder

Onze acties

Fiat Panda Cross

  • Van: €21.242,00
  • Uw korting € 2.000,-
  • Voor: Voor €19.242,00
Bekijk actie

Werkplaatsafspraak

Vestigingen