Uw auto in één keer klaar voor de winter!

Bandenwissel

U weet het natuurlijk al: winterbanden bieden meer veiligheid tijdens winterse omstandigheden. Winterbanden hebben een speciaal profiel en een andere rubbersamenstelling, waardoor ze beter geschikt zijn bij lage temperaturen. Bij winterse omstandigheden en temperaturen onder 7°C presteert een winterband beter dan een zomerband. Het ingaan van de wintertijd is daarom een perfect moment om te switchen naar winterbanden. Maak eenvoudig en snel online een afspraak via onze speciale Winterklaar planmodule.

Gratis wintercheck

Komt u tussen 9 november en 5 december om de banden te laten wisselen dan checken wij uw auto desgewenst gratis op 18 cruciale punten, waarvan 11 wintergevoelige onderdelen. *Daarbij vullen wij gelijk uw vloeistoffen bij. En omdat dit alles nóg niet genoeg is hebben we ook nog een verrassing voor u klaar liggen.

Ook als u geen winterbanden heeft bent u van harte welkom voor een gratis wintercheck.

Maak eenvoudig en snel online een afspraak via onze speciale Winterklaar planmodule.

Na de wintercheck kunt een Winterplan certificaat aanschaffen voor slechts €25-. Het certificaat biedt u garantie op 11 wintergevoelige onderdelen tot in het voorjaar! Bekijk de checklist hier met alle controlepunten.

Informatie over winterbanden

Wilt u informatie over winterbanden voor uw auto, neem dan contact met ons op voor een passend aanbod. Wij adviseren u graag!

U en uw auto zijn van harte welkom!


*Wij vullen indien nodig de ruitensproeiervloeistof, koelvloeistof en olie (tot maximaal 1 liter) bij. Aanbiedingen geldig tussen 9-11-2020 & 5-12-2020. Wijzigingen en typefouten voorbehouden. © 2020.


Terug naar overzicht

Nieuws

DS 7 Proefrit aan huis

Lees verder

Onze acties

Fiat Tipo Hatchback 1.0 nu met €3.000,- korting

  • Van: €22.190,00
  • Uw korting € 2.000,-
  • Voor: Voor €20.190,00
Bekijk actie

Werkplaatsafspraak

Vestigingen