Stagiair(e) Online Content Marketing gezocht

Stagiair(e) Online Content Marketing gezocht
Motorhuis is één van de grotere autodealerbedrijven die in Nederland bestaat. Met enthousiaste werknemers, ambitieuze doelstellingen en energieke centrale online afdeling. Er heerst een informele sfeer die zich kenmerkt door enthousiasme, klantvriendelijkheid en collegialiteit. Alle collega’s zijn open en helpen je graag bij jouw onderzoek. Je kan binnen no time een netwerk opbouwen waar je de rest van je leven profijt van hebt. Wil jij nauw samenwerken met internationale investerings- en leasemaatschappijen, automerk importeurs en reclame bureaus om voor de 19 vestigingen van Motorhuis de beste en meest innovatieve (online) marketing campagnes uit te rollen?

Reageer dan snel en e-mail naar onze Online Marketeer: m.vanderlubbe@motorhuis.nl

Organisatie
Ons Marketing team bestaat op dit moment uit twee potentiële top collega’s. Passie en persoonlijke ontwikkeling spelen bij ons in het team een belangrijke rol. De kracht van dit kleine team zit in de multidisciplinaire kennis, de diversiteit van talenten en het snel schakelen om direct in te spelen op nieuwe ontwikkelingen en ideeën. Om nieuw talent een kans te geven is dit team op zoek naar een afstudeer stagiair die hier zijn/haar onderzoek kan uitvoeren als volwaardig lid van het team.

Taken
Wij zijn op zoek naar een laatstejaars HBO student voor wie de online content marketing (bijna) geen geheimen meer kent. Iemand die goed is in het maken van unieke copy en leuke items, maar ook in het hoofd van onze klanten kan kruipen. Iemand die het leuk vindt om na te denken over het verbeteren van onze online positie en onze concurrenten geen schijn van kans meer geeft. Hier kan jij je creativiteit kwijt! Maak analyses over online klantgedrag op onze (nieuwe) website. Deze nieuwe website wordt 5 september gelanceerd en heeft een volledig nieuwe lay-out, geautomatiseerde lead generators en uitgebreide nieuws en actie pagina’s. Rapporteer over de conversies van onze website, lead generators, nieuwsbrief en presenteer jouw verbeterpunten aan de commercieel directeur. Dus.. Ben jij op het gebied van multimedia, Social Media en online marketing op de hoogte van de ontwikkelingen in deze branche? Heb jij computer skills en weet jij om te gaan met Indesign, Photoshop en WordPress?

Maar.. uiteraard is er genoeg ruimte om mee te denken over jouw opdracht, zodat jij alles uit je stage kan halen!

Eisen
Klinkt goed? Mooi. Wij hebben het namelijk erg druk en willen daarnaast ook nog blijven innoveren. Daarom zoeken wij een Online Content Marketing stagiair die ons team komt versterken. We begrijpen dat je nog niet perse alles weet, maar vinden het wel fijn als je wil meedenken, of nee, vooruitdenken! Onze website is gebouwd in WordPress, dus het is handig als je hiervan al enige kennis hebt én een beetje met HTML om kan gaan. Een soort duizendpoot dus, die ook nog winstgevende campagnes op wil zetten!

Arbeidsvoorwaarden (32u/pw)
Werken binnen een hecht team waarin ruimte is voor vrijheid en initiatief en de juiste begeleiding zodat jij in razend tempo ervaring kan opdoen en van je onderzoek een succes kan maken. Niet onbelangrijk, er bestaat een kans te blijven na je stage, zodat jij direct bij je afstuderen een baan hebt! Tijdens de stage is er een vergoeding van € 350,- per maand.

Solliciteren?
Schrijf een korte maar passende brief inclusief C.V. en foto naar m.vanderlubbe@motorhuis.nl  en solliciteer vandaag nog.


Terug naar overzicht

Nieuws

Gloednieuwe elektrische SUV van Opel krijgt de naam Frontera

Lees verder

Onze acties

Citroën Ë-Jumpy L3 H1 nu met € 8.065,- korting

  • Van: €47.060,00
  • Voor: Voor €38.995,00
Bekijk actie

Werkplaatsafspraak

Vestigingen