Tijd voor zomerbanden

Tijd voor zomerbanden

Voor nieuwe zomerbanden komt u gewoon naar Motorhuis. Door ons inkoopvolume en onze nauwe samenwerking met Continental, bieden wij u de beste A-merk banden al vanaf € 72,50 per band, inclusief montage en BTW.

Vanaf € 72,50

 

Alle vestigingen Offerte aanvragen

Dus profiteer nu van onze aanbiedingen. Want Motorhuis heeft ook deze zomer wederom de beste zomerbanden voor de scherpste prijzen!

De scherpste prijzen bij Motorhuis

Ook dit jaar heeft Motorhuis weer groot ingekocht. Daardoor kunnen we de scherpste prijzen bieden voor de meest voorkomende bandenmaten van Continenal. Topkwaliteit al vanaf € 72,50 per band inclusief montage en BTW. Vergelijk dat maar eens met de concurrentie.

Benieuwd naar de scherpste prijs voor uw banden? Vraag dan via ons formulier een offerte op maat aan.
Op de afbeelding hier naast is te zien waar u de bandenmaat kunt vinden en hoe deze afgelezen wordt. De bandenmaat kunt u vinden op de zijkant van de band van uw auto, in ons voorbeeld is de bandenmaat,
195/65 R 15 91T.

 

Optimale grip op de weg

Uw banden zorgen voor de juiste grip en wegligging. Kwaliteit is hierin dan ook van groot belang, maar ook de juiste band voor het juiste seizoen is essentieel. Zomerbanden zijn speciaal ontwikkeld voor temperaturen boven de 7 graden Celsius. Deze banden hebben een hardere samenstelling dan winterbanden, waardoor ze bij hogere temperaturen de remweg verkorten en bovendien minder hard slijten. Kies dus altijd voor de juiste band voor het betreffende seizoen en laat uw zomerbanden veilig opslaan.

Vraag een offerte aan

Bent u benieuwd naar ons aanbod voor uw banden? Vraag dan gemakkelijk online een offerte aan of kom naar de vestiging van uw keuze voor een persoonlijk advies.

Alle vestigingen Offerte aanvragen

 

 


Terug naar overzicht

Nieuws

E-TENSE Experience

Lees verder

Onze acties

Opel Corsa-e Launch Edition Automaat met 4.000,- korting

  • Van: €36.557,00
  • Voor: Voor €32.557,00
Bekijk actie

Werkplaatsafspraak

Vestigingen