Meer dan welkom
Motorhuis

Citroën Select Occasions

Deel dit via:
Citroën Select is het label dat Motorhuis geeft aan alle occasions die voldoen aan strenge eisen. Deze eisen houden onder andere in dat de auto niet ouder is dan 5 jaar en minder dan 150.000 km heeft gereden.

Citroën Select, het occasionlabel met zevenvoudige zekerheid

Wanneer de auto ouder is dan 5 jaar en niet ouder is dan 7 jaar valt deze onder het Citroën Select 5+ label. Op iedere Citroën Select occasion die u bij Motorhuis koopt, krijgt u de zevenvoudige zekerheid; uw garantie voor onbezorgd rijplezier. Citroën en Motorhuis laten niets aan het toeval over!

12 maanden volledige Citroën Select garantie

Alle reparaties die onder de zeer uitgebreide BOVAG garantie vallen, worden vergoed. Zonder eigen risico. Een hele geruststelling.

Gegarandeerde kilometerstand (NAP)

De Stichting Nationale Autopas garandeert de kilometerstand. De auto heeft gereden wat er op de teller staat. Niets meer, niets minder.

24-uurs mobiliteitsgarantie

Met een Citroën Select occasion weet u zich 1 jaar lang gesteund door Citroën Select Assistance, waar u in het binnen- of buitenland ook rijdt. Kan uw auto niet ter plaatse worden gerepareerd, dan heeft u recht op vervangend vervoer. Eén telefoontje en het is geregeld.

Omruilgarantie

U rijdt straks vol vertrouwen weg in uw nieuwe Citroën Select occasion. Als u toch nog een aantoonbaar goede reden heeft om van de aankoop af te zien, dan kunt u binnen 14 dagen of 1.000 kilometer de auto omruilen voor een andere auto. Vraag ons naar de voorwaarden.

Multi-point kwaliteitscontrole

Wij willen heel graag weten wat wij kopen en verkopen. Daarom is onze kwaliteitscontrole zeer zorgvuldig.

Servicebeurt voor aflevering

Voordat u uw eerste kilometers gaat maken, krijgt uw Citroën Select occasion eerst een complete servicebeurt.

APK gekeurd

De afleveringsbeurt is inclusief een volledige APK-keuring.

Contact opnemen

Meer informatie over Citroën Select Occasion bij Motorhuis, uw Citroën dealer? Neem dan contact met ons op via deze link, u kunt natuurlijk ook online een offerte opvragen. Voor alle Citroën Select Occasions van Motorhuis klikt u hier.