Meer dan welkom
Motorhuis Occasions

Motorhuis Occasions

Motorhuis Occasions is hét merk voor gebruikte auto’s. Kwaliteit is geen wens maar een voorwaarde. Met een Motorhuis Occasion weet u zeker dat uw auto grondig gecheckt is én profiteert u van extra voordelen. U kunt rekenen op een uitstekend serviceniveau tegen een goede prijs.

Motorhuis OccasionsMotorhuis Occasions zijn maximaal 5 jaar oud en hebben tot 150.000 km ervaring op de teller staan. Hieronder vindt u de voordelen van een Motorhuis Occasion.

Vinkje bij Motorhuis Occasions12 maanden garantie

Motorhuis staat voor betrouwbaarheid. Kwaliteit, veiligheid en het hoogste niveau van (rij)comfort zijn vanzelfsprekend. Om dit te garanderen krijgen Motorhuis Occasions 12 maanden garantie. Extra zekerheid onderweg.

Vinkje bij Motorhuis OccasionsMobiliteitsgarantie

Mobiel zijn is belangrijk. Mobiel blijven nog belangrijker. Daarom worden Motorhuis Occasions standaard afgeleverd met een mobiliteitsgarantie van 1 jaar. Hiermee bent u in meer dan 40 landen, 24 uur per dag, 7 dagen per week verzekerd van hulp bij pech onderweg.

Vinkje bij Motorhuis Occasions100 punten check en afleveringsbeurt

Motorhuis Occasions voldoen aan strenge kwaliteits- en veiligheidseisen. Ze doorstaan een strenge controle op minimaal 100 punten en krijgen vervolgens een uitgebreide afleveringsbeurt. Zodat u kunt rekenen op zorgeloze kilometers rijplezier.

Vinkje bij Motorhuis Occasions1 jaar APK

Motorhuis Occasions worden standaard afgeleverd met een jaar APK, omdat controle en periodiek onderhoud essentieel zijn om onbezorgd en veilig te kunnen blijven genieten van uw nieuwe auto. Tijdens een APK wordt de auto op tal van veiligheid- en milieuaspecten gecontroleerd en doorgemeten.

Vinkje bij Motorhuis OccasionsOmruilgarantie

Bij nader inzien toch liever een andere Motorhuis Occasion? Geen probleem. Ruil dan uw huidige Motorhuis Occasion binnen 14 dagen met maximaal 1.500 afgelegde kilometers in voor tenminste een gelijkwaardige Motorhuis Occasion.

Contact opnemen

Meer informatie over occasions bij Motorhuis? Neem dan contact met ons op via deze link, u kunt natuurlijk ook online een offerte opvragen. Voor alle geselecteerde occasions van Motorhuis klikt u hier.