Meer dan welkom
Motorhuis

Literfles olie

Zorg ervoor dat het oliepeil van de auto altijd op peil is. U kunt dit gratis laten checken bij Motorhuis.

En om verrassingen te voorkomen verkopen wij ook handige 1 liter flessen. Bij de handige literfles krijgt u tevens een handige opbergtas!

Voor € 19,95

Het nut van een goed oliepeil

Motorolie heeft het doel de onderdelen waarmee ze in aanraking komt te smeren, koelen en te beschermen. Een te laag oliepeil verkort de levensduur van uw motor en zal zelfs op de korte termijn tot beschadigingen leiden. Omdat uw motor altijd een beetje olie verbruikt in dit proces, is het belangrijk om uw olie tijdig bij te vullen.

Inclusief gratis opbergtas

Om te voorkomen dat u onderweg moet gaan uitzoeken welke oliekwaliteit u nodig heeft en waar u deze kunt kopen is het verstandig om altijd 1 liter olie in uw kofferbak te hebben. Als u nu langs Motorhuis komt kunt u zeer voordelig 1 liter olie aanschaffen. U heeft al een literfles voor € 17,50! Dan ontvangt u gratis een mooie opbergtas voor in de kofferbak.

Maak een afspraak

Uiteraard kunnen al onze Motorhuis vestigingen het oliepeil gratis voor u checken. Wij kunnen dan uw olie eventueel bijvullen of een overschot verwijderen. Maak snel online een afspraak of kom langs één van onze vestigingen om te zien hoe u uw eigen oliepeil kunt controleren. 

Waarom de Motorhuis dealer?

  • Heldere afspraken vooraf
  • Gediplomeerde  monteurs
  • Fabrieksgarantie op originele onderdelen
  • Wij sturen op tevredenheid