Meer dan welkom
Zomerbanden wissel bij Motorhuis, uw dealer in de regio

Bandenwissel

Veiligheid staat voorop en daarom is het aan te raden uw banden op het seizoen aan te passen. Bij temperaturen boven de 7 graden Celsius is het verstandig om op zomerbandente rijden. Maak dus nu een afspraak voor de bandenwissel.

Wissel tijdig

Zomer autobanden wissel bij MotorhuisDe juiste banden in het juiste seizoen zorgen voor optimale grip op de weg. Bij gemiddelde temperaturen boven de 7 graden Celsius zijn zomerbanden veiliger. Wissel dus tijdig en rij veilig.

Maak direct een afspraak

Onze monteurs wisselen uw banden vakkundig en controleren meteen uw bandenspanning en profieldiepte. Voor een complete bandenset op velgen kost dit standaard € 35,-. Maak dus direct online een afspraak op het moment dat u het beste uitkomt.

Maakt u gebruik van slotbouten? Vergeet deze dan niet mee te nemen!

Gratis remmen controle

Tijdens het wisselen van de banden controleert onze monteur meteen gratis uw remmen. En op onderdelen die aan vervanging toe zijn, krijgt u tijdelijk 20% korting. Zo weet u zeker dat u weer een seizoen lang optimale grip op de weg heeft.

Opslag banden voor € 44,50

U kunt uw banden door Motorhuis laten opslaan voor € 44,50 per seizoen. In het voorjaar regelen wij dat uw banden op de vestiging van uw keuze weer kunnen worden gemonteerd.

Maak online een afspraak

Maak hier online een afspraak voor uw bandenwissel bij Motorhuis op het moment dat het u het beste uitkomt. U kunt ook eventueel hier een offerte opvragen voor nieuwe banden, of uw nieuwe banden bij Motorhuis via onze bandenwebshop geheel online aanschaffen. U bent bij Motorhuis méér dan welkom.