Fiat onderhoudspakketten

Fiat heeft een ruim aanbod van onderhoudspakketten om ervoor te zorgen dat u altijd met een gerust gevoel de weg op kan. We lichten graag de drie belangrijkste pakketten toe.

Vanaf € 149,-

 

Werkplaatsafspraak

Wilt u voor regulier onderhoud van uw Fiat worden ontzorgd? Gebruik dan de voordelige all-in pakketprijzen van Fiat en Motorhuis.


Pakketprijzen

De kosten van de voordelige all-in pakketprijzen en werkzaamheden voor de onderhoudsbeurt zijn vóóraf vastgesteld. Op basis van uw kenteken, model-code of omschrijving van uw Fiat kunt u uw pakketprijs online berekenen.

Onderhoud op maat

Rijdt u niet veel kilometers en is uw Fiat jonger dan vijf jaar? Dan is Onderhoud op Maat ideaal voor u. Uw Fiat hoeft dan slechts één keer per jaar voor een onderhoudsbeurt naar Motorhuis. Noodzakelijk extra onderhoud wordt pas uitgevoerd bij het kilometrage dat daarbij hoort. U weet vooraf welk onderhoud nodig is én wat het kost. Uw voordeel? Vast laag onderhoudstarief, vaste all-in prijzen en gratis APK.

Basic Care (Plus)

Speciaal voor Fiat’s ouder dan vijf jaar is er Basic Care voor € 149,- (diesel meerprijs € 10,-) of Basic Care Plus voor € 179,- (diesel meerprijs € 10,-). Voordelige onderhoudsbeurten, precies wanneer u dat wenst. Met Basic Care wordt uw auto gecontroleerd op 15 of 20 (Plus) controlepunten.

Zoals u ziet is er altijd een pakket dat bij uw Fiat past. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met één van onze service adviseurs.

Werkplaatsafspraak

Nieuws

Fiat Pro Voorraadweken

Lees verder

Onze acties

Fiat Panda Cross

  • Van: €21.242,00
  • Uw korting € 2.000,-
  • Voor: Voor €19.242,00
Bekijk actie

Werkplaatsafspraak

Vestigingen