Onderhoudsbeurt

Geen verrassingen. Met de preventieve onderhoudsbeurten van Motorhuis houden wij uw auto in topconditie. Zodat u altijd kunt rekenen op uw vervoer. Maak een afspraak voor uw onderhoudsbeurt bij Motorhuis.

Werkplaatsafspraak Alle vestigingen


OnderhoudsbeurtGrote beurt of kleine beurt?

Wij vinden dat onderhoud alleen moet worden uitgevoerd wanneer dit nodig is. Onze service adviseurs adviseren u daarom graag of u het beste voor een kleine beurt, grote beurt of ander onderhoud kunt kiezen. Hierbij wordt gekeken naar de onderhoudshistorie, aantal gereden kilometers en de huidige staat van uw auto.

Daarnaast bieden wij per merk een onderhoudspakket op maat aan. Meer informatie hierover is beschikbaar voor uw Opel, CitroënFiat, Alfa Romeo, Jeep of Lancia. Uiteraard is elk merk bij Motorhuis welkom voor onderhoud.

Geavanceerde diagnose

Onze technici worden doorlopend opgeleid en kennen alle technische details van uw auto. Tijdens de onderhoudsbeurt gebruiken ze geavanceerde diagnoseapparatuur en speciale gereedschappen. En als er iets vervangen moet worden dan gebruiken ze alleen originele onderdelen waar u twee jaar garantie op heeft.

Onderhoudsbeurt combineren met APK

Heeft u al nagedacht over het combineren van een APK Keuring met een onderhoudsbeurt? Veel Motorhuis klanten kiezen ervoor de APK keuring te combineren met een onderhoudsbeurt. Zo bespaart u tijd en geld u hoeft tenslotte maar één keer de auto naar Motorhuis te brengen voor onderhoud. Wilt u meer informatie over het combineren van een onderhoudsbeurt met een APK keuring, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Maak een onderhoudsafspraak

Maak nu direct online een afspraak voor uw onderhoudsbeurt. Met ons online plansysteem weet u precies wanneer het u uitkomt om bij ons langs te komen. Of neem direct contact op met de Motorhuis vestiging bij u in de buurt. Onze experts staan u graag te woord.

Werkplaatsafspraak Alle vestigingen

Bewaren

Nieuws

Fiat Pro Voorraadweken

Lees verder

Onze acties

Fiat Panda Cross

  • Van: €21.242,00
  • Uw korting € 2.000,-
  • Voor: Voor €19.242,00
Bekijk actie

Werkplaatsafspraak

Vestigingen