Werkplaatsacties

Eerste Hulp Bij Autopech – E.H.B.A.

Als u onverhoopt met pech langs de weg staat, dan wilt u maar één ding: dat u zo snel mogelijk geholpen wordt.

Voor slechts € 44,95 per jaar bieden wij u de ServicePlus Pas aan die u dag en nacht, zeven dagen per week in heel Europa verzekert van snelle en vakkundige hulp. Bovendien biedt de ServicePlus Pas een aantal mooie extra services.

Bekijk actie

Opel Dubbelcheck

Stel je wilt een tweedehands Opel kopen…Van een particulier… Op internet…
Dan breng je hem eerst even langs Motorhuis. Want met de gratis Dubbelcheck kun je een tweedehands Opel laten checken door de experts, nog voordat je ‘m koopt! Zo ben je dubbel zo zeker van je aankoop.

Bekijk actie

Tijd voor winterbanden!

Het komt er weer aan: slecht weer, kou en gladde wegen met sneeuw. Winterbanden geven meer grip tijdens deze winterse omstandigheden. Bij temperaturen lager dan 7°C bieden winterbanden al voordelen ten opzichte van zomerbanden.

Bekijk actie

MyOpel

Met myOpel kunt u voor de volle 100% profiteren van de unieke service van Opel. Zo kunt u bijvoorbeeld eenvoudig een online werkplaatsafspraak maken via myOpel.nl.

Bekijk actie

Opel Servicepas

Voor slechts € 29,- per jaar profiteert u van vele voordelen met een Opel Servicepas. Deze is voor alle Opel-rijders bij Motorhuis aan te vragen en is standaard 1 jaar geldig.

Bekijk actie

Opel Onderhoudsbeurt

Geen verrassingen. Met de preventieve onderhoudsbeurten van Motorhuis houden wij uw auto in topconditie. Zodat u altijd kunt rekenen op uw vervoer. Maak een afspraak voor uw onderhoudsbeurt bij Motorhuis.

Bekijk actie

MyCitroën Card

Met de MyCitroën Card is het wel héél eenvoudig om uw auto in topconditie te houden. De kaart biedt u namelijk bijzonder veel voordeel.

Bekijk actie

Opel 10+ Service

De Opel 10+ Service is een uniek aanbod voor Opelrijders die lid zijn van myOpel en in het bezit zijn van een Opel ouder dan 10 jaar

Bekijk actie

Nieuws

De Opel Black Edition

De Opel Black Edition

In de showrooms van Motorhuis staan de Opel Black Editions. Een gelimiteerde oplage van Online edition uitvoeringen van de Opel Corsa, Astra Opel Mokka X.

Lees verder

Onze acties

C1

Citroën C1 nu met 3.000,- korting

  • Van: € 13.995,00
  • Uw korting € 3.000,-
  • Voor: Voorraad model € 10.995,00
Bekijk actie

Werkplaatsafspraak

Vestigingen