Meer dan welkom
Motorhuis

De inruilwaarde van uw auto berekenen

Doe in 3 eenvoudige stappen een gratis taxatie

Citroën Berlingo Multispace

Milieulabel C
25% bijtelling

De Citroën Berlingo Multispace biedt comfort en veiligheid voor het hele gezin. Met in in delen (2/3-1/3) neerklapbare achterbank kan men deze MPV uitrusten met drie even grote stoelen achterin, die u eenvoudig afzonderlijk kunt verwijderen. Kiest u voor de optie met 7 zitplaatsen, dan zijn op de 3 zitrij twee identiek stoelen gemonteerd. De instap naar die achterbank gaat gemakkelijk via de twee schuifdeuren.

Interieur Berlingo Multispace

Hoe u het interieur ook indeelt, met de Citroën Berlingo Multispace beschikt u altijd over een enorme bagageruimte: 675 liter onder de hoedenplank in de normale configuratie (1350 liter tot aan het dak) of 3000 liter als de stoelen van de 2e zitrij zijn verwijderd.

Praktische bagageruimte

Dankzij de apart te openen achterruit is de bagageruimte van deze praktische MPV ook in krappe ruimtes optimaal toegankelijk. U kunt de auto ook eenvoudig tot aan het dak inladen.

Prijs Citroën Berlingo MultiSpace

De Citroën Berlingo MultiSpace 2016 is vanaf 24.814,- bij Motorhuis verkrijgbaar.

Offerte of proefrit? 

Wilt u de Citroën Berlingo MultiSpace 2016 zelf ervaren? Kom dan langs bij één van Citroën showrooms voor een proefrit of vraag online een offerte en / of meer informatie aan. U bent bij Motorhuis méér dan welkom.