Meer dan welkom
Motorhuis

De inruilwaarde van uw auto berekenen

Doe in 3 eenvoudige stappen een gratis taxatie

Citroën C3

Milieulabel B
21% bijtelling

De dynamische lijnen geven de compacte en elegante Citroën C3 een geheel eigen uitstraling en een verrassend ruim interieur. De grote Zenith-voorruit zorgt voor een ongekende rijervaring. Alle inzittenden genieten van een panoramisch uitzicht.

Veel ruimte en comfort

Met zijn grote bagageruimte van 305 liter is de multifunctionele Citroën C3 een echte compacte gezinsauto. Er is veel aandacht besteed aan het comfort van zowel de passagiers als de bestuurder.

Veiligheid

Met zijn talrijke veiligheidsvoorzieningen biedt de Citroën C3 een uitstekende veiligheid. Zo is de C3 standaard voorzien van 4 airbags, ABS, elektronische remdrukregelaar (EBD), brake assist systeem (BAS) en is uit te breiden met ESP.

Veel verschillende motoren

Het Citroën C3-gamma is opgebouwd rond zeven motoren: vier benzinemotoren en drie dieselmotoren. Hierbij zitten ook een aantal uiterst zuinige motoren die slechts 14% bijtelling geven.

De Citroën C3 2016 is vanaf 14.674,- bij Motorhuis verkrijgbaar.

Offerte of proefrit? 

Wilt u de Citroën C3 2016 zelf ervaren? Kom dan langs bij één van Citroën showrooms voor een proefrit of vraag online een offerte en / of meer informatie aan. U bent bij Motorhuis méér dan welkom.