Meer dan welkom
Motorhuis

De inruilwaarde van uw auto berekenen

Doe in 3 eenvoudige stappen een gratis taxatie

Zorgeloos rijden met Citroën Private Lease

Citroën Private Lease bij Motorhuis Zonder investeren zorgeloos genieten. Wilt u ook onbezorgd rijden in een nieuwe C3, C3 Picasso, C4, C4 Cactus, C4 Picasso of Grand C4 Picasso, voor een vast en voordelig maandbedrag? Kies dan voor Citroën Private Lease. Vraag direct een offerte aan bij Motorhuis. Lees meer

Citroën C4 Picasso

Milieulabel B
22% bijtelling

De Citroën C4 Picasso oogt compact, maar is van binnen verrassend ruim. De C4 Picasso is alles wat u van een auto verlangt. Een elegante verschijning, duidelijk met zorg vormgegeven.

Zuinig op het milieu, royaal in rijgenot

De Citroën C4 Picasso is royaal met comfort en rijk voorzien van alle gemakken. Hij is standaard uitgerust met veel techniek voor optimaal rijgedrag en wegligging. En omdat de C4 Picasso gemaakt is met lichtere, maar zeer stevige, materialen, ligt het brandstofverbruik en de CO2 uitstoot van de C4 Picasso zeer laag.

Fraai interieur

Het eerste dat opvalt als u instapt: wat een licht! De grote panoramische ruiten geven een bevrijdend gevoel. Dit is rijden in luxe, in rust. Daarnaast is de C4 Picasso een auto waar vorm, functie en inhoud samenkomen. Eén die u maximale ruimte geeft. Die is er nu.

Prijs Citroën C4 Picasso

De C4 Picasso 2017 is vanaf 25.350,- bij Motorhuis verkrijgbaar.

Offerte of proefrit? 

Wilt u de Citroën C4 Picasso 2017 zelf ervaren? Kom dan langs bij één van Citroën showrooms voor een proefrit of vraag online een offerte en / of meer informatie aan. U bent bij Motorhuis méér dan welkom.