Meer dan welkom
Fiat 500L trekking bij Motorhuis

De inruilwaarde van uw auto berekenen

Doe in 3 eenvoudige stappen een gratis taxatie

Nieuwe, stoere Fiat 500L trekking

Milieulabel B
25% bijtelling

De Fiat 500L Trekking stimuleert uw nieuwsgierigheid en verlangen om de wereld om u heen te verkennen. Begin iedere dag aan een nieuw avontuur en doe dat in stijl.

Oog voor detail

De Fiat 500L Trekking overtuigt met zijn unieke stijl: matglanzende exterieurdetails, geborsteld stalen flanklijsten, zijskirts, speciale bumpers en brede wielkastranden. De nieuwe 17-inch lichtmetalen velgen in zwarte diamantglans, M+S banden en de grote grondspeling benadrukken zijn allroad-uitstraling.

Ruim avontuur met de 500L Trekking

Met de 500L Trekking kunt u echt alles meenemen wat u denkt nodig te hebben voor een grote reis. De gescheiden zitplaatsen van de achterbank zijn niet alleen in lengterichting te verstellen, maar ook in een handomdraai weg te klappen.

Dat levert een geheel vlakke laadvloer op voor het vervoer van voorwerpen met een lengte tot maar liefst 2,4 meter. Maar ook zonder trucs is de bagageruimte met zijn inhoud van 455 liter verrassend groot!

Comfort en veiligheid

Comfort en veiligheid gaan hand in hand dankzij de standaard gemonteerde M+S-banden. Slechte of onverharde wegen leveren geen enkel probleem meer op en bieden voortaan zelfs een leuke uitdaging!

De Fiat 500L Trekking 2017 is verkrijgbaar bij Motorhuis vanaf € 24.595,-