Meer dan welkom
Motorhuis

Fiat Ruitenservice

U kent het gevaar van opspattende steentjes. Een klein steentje is al voldoende om een lelijke ster of scheur in de voorruit te veroorzaken. Deze belemmert het zicht en verzwakt ook de voorruit. Motorhuis repareert vakkundig uw voorruit.

Fiat RuitenserviceDe ruiten van uw auto vormen een belangrijk onderdeel van de beschermende kooiconstructie. Het is dan ook verstandig om schade aan uw autoruit zo snel mogelijk te laten repareren en indien nodig de ruit te vervangen.

Herstel bij Motorhuis

Gelukkig kan Motorhuis als Fiat dealer de schade meestal eenvoudig repareren en zo verdere problemen voorkomen. Onze gespecialiseerde monteurs kennen uw Fiat als geen ander en weten dus precies hoe wij uw voorruit het beste kunnen herstellen.

Snelle reparatie van uw voorruit

Kleine schades kunnen wij eenvoudig repareren met specialekunsthars. Voor een optimaal resultaat verwijdert wij eerst alle vocht, verontreinigingen en eventueel luchtbelletjes met een zogenaamde vacuümklok. Daarna wordt de speciale hars in de voorruit geïnjecteerd om de beschadiging te repareren.

Voorkom een APK-herkeuring

Daarnaast kunnen wij vóór de APK uw ruit beoordelen en zo een eventuele herkeuring voorkomen. Een scheur of een barst met uitlopers in uw voorruit kan bij de APK immers een reden zijn om uw auto af te keuren.

Voor uw ruitreparatie aan uw Fiat kunt u bij de volgende Motorhuis locaties terecht. Of maak nu meteen online een afspraak, zo geregeld.

Waarom de Motorhuis dealer?

  • Heldere afspraken vooraf
  • Gediplomeerde  monteurs
  • Fabrieksgarantie op originele onderdelen
  • Wij sturen op tevredenheid