Meer dan welkom
Jeep Grand Cherokee bij Motorhuis

De inruilwaarde van uw auto berekenen

Doe in 3 eenvoudige stappen een gratis taxatie

Jeep Grand Cherokee

25% bijtelling

De nieuwe Jeep Grand Cherokee verwent de inzittenden met een nog luxueuzer interieur. De Summitversie spant de kroon met zijn in exclusief Natura Plus-leder uitgevoerde stoelen, voorzien van ingebouwde ventilatie en fraaie biezen, zijn premium hemelbekleding in op suède gelijkend materiaal en zijn wel heel bijzondere afwerking in exotisch hout met open poriën. Bij alle versies zal de kwaliteit van het comfort u verbazen en op dat punt overtreft de nieuwe Jeep Grand Cherokee zelfs de meest hooggestemde verwachtingen.

Design

De Jeep Grand Cherokee zet een nieuwe standaard in het segment van de luxe-SUV’s. Op de weg of in het terrein; zijn gebruiksmogelijkheden en rijgedrag zijn van absolute topklasse.

De Jeep Grand Cherokee is leverbaar in 5 verschillende uitvoeringen, van de stijlvolle Laredo tot de verbluffend rijk uitgeruste SRT. Grandeur op wielen, met prestaties om van te smullen, welke uitvoering u ook kiest.

Jeep Grand Cherokee motoren

Dankzij de geheel nieuwe automatische transmissie met 8 versnellingen zijn de CO2-emissies en het brandstofverbruik gereduceerd. De Jeep Grand Cherokee is in verschillende diesel en benzine uitvoeringen verkrijgbaar.

De Jeep Grand Cherokee 2017 is vanaf € 80.640,- bij Motorhuis verkrijgbaar.