Meer dan welkom
Motorhuis Opel KARL vraag direct een offerte aan

De inruilwaarde van uw auto berekenen

Doe in 3 eenvoudige stappen een gratis taxatie

Opel KARL

Milieulabel B
22% bijtelling

De Opel KARL is bij Motorhuis verkrijgbaar vanaf € 11.345,-. Hiervoor rijdt u een luxe standaard auto voorzien van onder andere stuurbekrachtiging met City-modus voor extra licht sturen of parkeren, cruise control, elektrische ramen en buitenspiegels en ook nog eens Hill Start Assist. Dit zorgt ervoor dat u de hellingproef in de auto verleden tijd wordt. Naast de KARL Selection (de standaard uitvoering van de KARL), kunt u ook nog kiezen voor de Edition en de Cosmo variant. Lees meer over deze stadsauto van de Duitse autofabrikant Opel bij Motorhuis.

Prijs Opel KARL

De Opel KARL is bij Motorhuis verkrijgbaar vanaf 11.345,-. Hiervoor rijdt u een luxe standaard auto voorzien van onder andere stuurbekrachtiging met City-modus voor extra licht sturen of parkeren, cruise control, elektrische ramen en buitenspiegels en ook nog eens Hill Start Assist wat er voor zorgt dat u de hellingproef in de auto verleden tijd wordt. Naast de KARL Selection (de standaard uitvoering van de KARL), kunt u ook nog kiezen voor de Edition en de Cosmo variant.

Opel KARL Online Edition


Uitgerust met onder andere Park Assist · Verwarmbaar Stuurwiel · Opel Onstar · Apple Car Play 

 

Opel KARL Selection

Uitgerust met onder andere stuurbekrachtiging, cruise control, elektrische ramen, buitenspiegels, Hill Start Assist en meer.

Opel KARL Edition

Extra luxe t.o.v. Selection met airconditioning en geïntegreerde radio met stuurwielbediening en 4 luidsprekers.

Opel KARL Innovation

Extra luxe t.o.v. Edition met Electronic Climate Control, een lederen stuurwiel. 15-inch lichtmetalen velgen, chromen deurgrepen aan de binnenzijde, mistlampen vóór en nog veel meer.

Bij Motorhuis hebben wij ook regelmatig goede Opel KARL acties. Zo rijdt u de KARL via private lease vanaf slechts € 229,- per maand. Wilt u direct profiteren?

Opel KARL test

Zodra er een nieuw model op de markt wordt gebracht is dit voor de auto liefhebbers en de auto vergelijkingssites weer een moment om te gaan testen. Uiteraard is de KARL ook door vele partijen getest. Onderstaand kunnen jullie enkele citaten van onder andere Autoweek vinden. Belangrijke testresultaten die wij jullie niet willen onthouden:

Rij-ervaring van de Opel KARL "Onderweg blijkt de kleine Opel een fijne auto. Hij stuurt mooi helder; niet heel lichtvoetig, maar ook niet te afstandelijk. Daarbij is het bochtengedrag goed voor elkaar. Ook in snel genomen bochten is hij zeer koersvast en blijft hij uitstekend in balans. Dit wordt gecombineerd met een aangenaam volwassen comfort.”

Ten opzichte van de concurrentie "De Karl één van de best rijdende auto’s in het A-segment. Op het gebied van ruimte en verbruik zijn nog wel verbeterpunten te bedenken, maar het comfort is juist opvallend goed voor elkaar.””

KARL offerte

Heeft u interesse in of wilt u meer weten over de nieuwe Opel KARL? Dan bent u bij Motorhuis aan het goede adres. Onze verkopers bij onze Opel vestigingen kunnen u alles vertellen over hét nieuwe model van Opel. U kunt onze Opel showrooms vinden in Alphen aan den Rijn, Delft, Den Haag (Binckhorst), Gouda, Haarlem, Heemskerk, Kerketuinen (Den Haag), Leiden en Nijmegen. Wilt u weten hoeveel u bij moet betalen bij inruil van uw huidige auto en aanschaf van de nieuwe Opel KARL, vraag dan gerust een vrijblijvende offerte bij ons aan.


Motorhuis - méér dan welkom