Meer dan welkom
Motorhuis

De inruilwaarde van uw auto berekenen

Doe in 3 eenvoudige stappen een gratis taxatie

Opel Zafira Tourer

Milieulabel B
25% bijtelling

De Opel Zafira Tourer is de ideale gezinsauto met al haar praktische mogelijkheden en weldadige ruimte. Met het automatische bedieningssysteem kunt u de auto in een mum van tijd precies op de door u gewenste manier ombouwen. Eén of meerdere stoelen neerklappen of juist naar voren kantelen? De Zafira Tourer doet het allemaal voor u.

Maar wie denkt dat een gezinsauto alleen praktisch kan zijn, heeft het mis! De Zafira Tourer heeft een intrigerend design op basis van elegante lijnen een prachtige chroomaccenten. De opvallende “boemerang”-vormige koplampunits geven de Opel Zafira haar eigen dynamische stijl. Op zoek naar de overtreffende trap? Dan is de Opel Zafira Tourer Blitz wellicht iets voor u. Deze exclusieve versie is standaard rijk uitgerust en kenmerkt zich door de licht metalen velgen en chromen sierlijsten. Ontdek de diverse uitvoeringen en stel uw favoriete Opel Zafira Tourer volledig zelf samen. De Zafira heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en is er al vanaf 27.995.

Wilt u graag meer informatie over het samenstellen van uw eigen auto of wilt u meer weten over de diverse uitvoeringen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Opel Zafira 7 persoons

Dankzij het Flex7®-zitsysteem is de Opel Zafira Tourer geschikt voor maar liefst 7 personen. Bent u niet met het hele gezin uit, maar heeft u juist veel opbergruimte nodig? Bouw het interieur dan in een handomdraai om met het bedieningssysteem en creëer tot wel 1.860 liter bagageruimte!

Wilt u het gemakt van de Opel Zafira 7 persoons zelf ervaren? Kom dan gerust naar een van de Motorhuis Opel showrooms of plan direct een proefrit.

Lengte opel zafira

De Opel Zafira Tourer is de grootste MPV in zijn klasse. De totale lengte van de Opel Zafira bedraagt maar liefst 4,657 mm. De lengte van de laadvloer met neergeklapte achterbank bedraagt 1,832 mm. Het is echter geen gewone ‘grote’ auto. De Opel Zafira Tourer dankt haar naam aan het FexRide systeem. Met slechts één druk op de knop kunt u de rijdynamiek van de auto van ‘Tour’ naar ‘Sport’ aanpassen. Rijdt u ontspannen op een rechte weg? Dan biedt de ‘Tour’-stand goede uitkomst. Wanneer u een meer dynamische rijstijl heeft, vult de ‘Sport’-stand u goed aan met een strakkere respons en een snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging. Deze grote MPV is behalve praktisch en ruim, dus ook zeer stijlvol en sportief!

Download gerust de brochure om alle specificaties uitvoerig te bekijken en meer te leren over de lengte van de Opel Zafira en andere interessante kenmerken van deze uitmuntende auto.

Opel Zafira Tourer uitvoeringen

De Opel Zafira Tourer heeft diverse uivoeringen met elk haar eigen charme.

  • De Opel Zafira Blitz heeft onder andere een extra zicht- en lichtpakket en bezit over ‘Opel OnStar’ en ‘Navi 950 Europa’. Deze uitvoering bezit bovendien prachtige chromen lijsten en donker getinte zijruiten. De Zafira Blitz is er al vanaf € 27.995.
  • De Opel Zafira Business+ bevat het technische hoogstandje Radio/Navi650 met BeMobile TMC, waarmee je altijd veilig en zeker op weg bent. De Busniness+ uitvoering is bovendien verkrijgbaar met IntelliLink en is er al vanaf € 28.345.
  • De Opel Zafira Edition beschikt over snelheidsafhankelijke bestuurbekrachtiging (SSPS) en heeft een standaard luxe interieur met onder andere Radio CD350. Het exterieur kenmerkt zich door getinte ruiten en stalen designvelgen. De Zafira Edition is er al vanaf € 28.495.
  • De Opel Zafira Innovation is de enige uitvoering met een warmtewerende voorruit en Adaptive Forward Lighting.  Het interieur bevat ongekende luxe met onder andere Electronic Climate Control, Flexconsole en sfeerverlichting in de portieren. Bovendien beschikt de Zafira Innovation over CD600 Intellilink met een 7” kleurenscherm. De Innovation uitvoering is er al vanaf € 32.445.

Opel Zafira Tourer bij Motorhuis

Bent u helemaal klaar voor een nieuwe Zafira Tourer? Bij Motorhuis bent u van harte welkom om de auto in het echt te bewonderen en indien gewenst een vrijblijvende proefrit te maken. Uiteraard kunt u online ook meer informatie of een offerte aanvragen.