Meer dan welkom
Motorhuis

Opel APK

Uw Opel toe aan APK? Kom langs bij Motorhuis voor de Algemene Periodieke Keuring.

Voor de Opel APK betaalt u slechts € 29,- all in. Bent u lid van MyOpel? Dat betaalt u € 19,- all in! Heeft u een onderhoudsbeurt ingepland of bent u dat van plan? Dan wordt de keuring gratis uitgevoerd. U betaalt in dat geval alleen de emissietest en administratiekosten à € 10,50.

Vanaf € 19,-

Opel Onderhoud en reparatie bij MotorhuisOpel APK

Wanneer uw Opel voor de APK aan de beurt is ontvangt u automatisch bericht. Laat de APK tijdig uitvoeren, anders mag u met uw Opel de openbare weg niet meer op. Dit geldt ook voor afgekeurde auto’s, deze mogen pas rijden nadat de gevonden gebreken zijn verholpen.

Opel APK Controlepunten

Bij de Opel APK van Motorhuis wordt er gecontroleerd op o.a. remmen, wielophanging, stuurinrichting, schokdempers, verlichting, banden, carrosserie en uitlaatgassen.

Als er tijdens de APK keuring gebreken worden geconstateerd wordt u eerst op de hoogte gesteld en krijgt u een prijsopgave van eventuele reparaties. Pas na uw akkoord wordt uw Opel gerepareerd.

Contact

Maak direct online een afspraak voor uw Opel APK keuring. Of neem direct contact op met de Motorhuis vestiging bij u in de buurt. Onze Opel service adviseurs staan u graag te woord.

Waarom de Motorhuis dealer?

  • Heldere afspraken vooraf
  • Gediplomeerde  monteurs
  • Fabrieksgarantie op originele onderdelen
  • Wij sturen op tevredenheid