Opel Corsa Electric (nieuw)

Rijplezier terug op één!

Met zijn futuristische design, technologie afkomstig van auto’s uit een hoger segment en toekomstbestendige elektrische aandrijving tovert de nieuwe Opel Corsa Electric dagelijks een glimlach op uw gezicht! Verkrijgbaar als benzine, hybrid of electric.

Klein van formaat, groot in technologie!

De nieuwe Opel Corsa Electric zit vol technologie die doorgaans alleen in auto’s uit hogere segmenten is te vinden. Zo biedt hij de beste verlichting van zijn klasse en geavanceerde rijassistentiesystemen die het rijden veiliger, makkelijker en leuker maken.

 

Inruilofferte aanvragen

Volledig weggewerkt accupakket

Zijn energie betrekt de nieuwe Opel Corsa Electric van een next-generation lithium-ion-accupakket. dit is volledig weggewerkt in de bodemplaat van de auto, wat niet alleen ruimtewinst oplevert, maar ook zorgt voor een laag zwaartepunt als basis voor een optimale rijdynamiek.

Elektrisch rijplezier

Geen storende motorgeluiden, geen trillingen, niet schakelen: rijden met de nieuwe Opel Corsa Electric is een ongekend rustgevende ervaring. Maar vergist u zich niet, deze 100% elektrische Corsa biedt ook sportieve prestaties! Doordat zijn koppel van 260 Nm direct bij het wegrijden beschikbaar is, heeft hij slechts 8,3 seconde nodig om een snelheid van 100 km/h te bereiken. En als het moet, snelt hij daarna even soepel door naar zijn topsnelheid van 150 km/h.

Ingebouwde snellader

Met een volledig opgeladen accupakket biedt de nieuwe Opel Corsa Electric een rijbereik van ruim 400 kilometer. Wanneer dat niet genoeg is om thuis te komen, kunt u hem dankzij de ingebouwde snellader onderweg in slecht een half uur tijd weer van 10 tot 80% bijladen!

Keuze uit drie rijmodussen

De nieuwe Opel Corsa Electric biedt u drie rijmodussen om de werking van het aandrijfsysteem naar eigen voorkeur aan te passen. Sport biedt u een maximum aan sportieve prestaties, terwijl Eco juist het energieverbruik zo laag mogelijk houdt. Normal biedt u een bulden middenweg voor al je dagelijkse ritten.

Regeneratief remmen

Het regeneratieve remsysteem van de nieuwe Opel Corsa Electric zet de bewegingsenergie die vrijkomt bij het remmen om in elektrische energie die wordt gebruikt om het accupakket bij te laden. Dit systeem werkt ook bij vaart minderen: zodra u uw voet van het rijpedaal haalt, begint het laadproces, waardoor het energieverlies tot een minimum beperkt blijft.

Alle informatie die je nodig hebt

Alle informatie die u nodig heeft

Het digitale instrumentenpaneel van de nieuwe Opel Corsa Electric biedt u in één oogopslag alle informatie die u tijdens het rijden nodig heeft. Met duidelijke animaties informeert het u ook over het actuele energieverbruik en het laadniveau van het accupakket. Zo kunt u eenvoudig uw rijstijl aanpassen om het bereik te vergroten.

Downloads Opel Corsa Electric