Opel Combo

De feiten spreken voor zich: de nieuwe Combo

De nieuwe Combo biedt alles wat u van een veelzijdige, compacte bestelwagen verwacht: hij is efficiënt, flexibel, betrouwbaar en voorzien van innovatieve technologie. Hij is beschikbaar met standaard of lange wielbasis en neemt moeiteloos tot een ton aan lading mee.

  • Efficiënte motoren. De moderne motoren van de Combo vallen op door hun lage brandstofverbruik en lage CO2-uitstoot.
  • Van alle gemakken voorzien. Een 8-inch kleurentouchscreen, stoelverwarming, een verwarmbaar lederen stuurwiel en een hoge zitpositie maken elke rit comfortabel.
  • Alles op zijn plaats. Tot 15 opbergvakken zorgen dat u het interieur uitstekend op orde kunt houden.
  • Grote capaciteit. De combo biedt maximaal 3,9 m3 laadruimte, die via de schuifdeuren en de wijd openslaande achterdeuren uitstekend toegankelijk is.
  • Geavanceerde assistentie. Voor de Combo zijn maar liefst 11 systemen beschikbaar om het rijden minder inspannend te maken, zoals flankbewaking, een achteruitrijcamera en Adaptive Cruise Control.
  • Berekend op zijn taak. Met een laadvermogen tot 975 kg kan de Combo uitstekend overweg met zwaardere transporten.
  • Veiligheid voor alles. De bestuurder van de Combo wordt ondersteund door innovatieve veiligheidssystemen, zoals Lane Departure Warning met actieve rijstrookassistent, waarschuwing bij dreigende aanrijding en de automatisch noodrem-assistent met voetgangersherkenning.

Offerte of proefrit?

Wilt u de Opel Combo zelf ervaren? Kom dan langs bij één van onze Opel showrooms voor een proefrit of vraag online een offerte en / of proefrit aan. U bent bij Motorhuis méér dan welkom.

De Opel Combo is verkrijgbaar vanaf € 19.900 excl. BTW

Inruilofferte aanvragen

Laadruimte

Royale maten

Van buiten compact, van binnen ongelooflijk ruim: met een laadlengte tot 2.131 mm biedt de Combo een zee van ruimte voor alles wat je wilt vervoeren

Laadruimte

Met een laadvolume tot 3.9 m3 biedt de Combo een flinke transportcapaciteit. Ook grotere pakketten schuif je via de wijd openslaande achterdeuren moeiteloos naar binnen.

Laadvermogen

Een laadvermogen tot 975 kg betekent dat de Combo niet terugschrikt voor zwaardere ladingen. De overbeladingsindicator weegt de lading in de laadruimte en waarschuwt wanneer de Combo te zwaar beladen wordt!

Multifunctionele bank

De multifunctionele passagiersbank biedt comfortabel plaats aan twee passagiers. De middelste plaats kun je bovendien plat neerklappen, zodat een tafeltje ontstaat voor bijvoorbeeld een laptop.

Opklapbare passagiersplaats

De buitenste plaats van de multifunctionele passagiersbank kan eenvoudig helemaal omhoog worden geklapt, zodat op de vloer een flinke ruimte ontstaat voor bijvoorbeeld kwetsbare pakketten.

Scheidingswand

Een stevige stalen scheidingswand houdt de lading veilig in de laadruimte. Standaard zonder raam, optioneel leverbaar met een raam.

 

Deuren

Om in elke situatie optimaal toegang tot de laadruimte te bieden, is de Combo voorzien van een brede schuifdeur aan passagierskant, of schuifdeuren aan beide zijkanten 1. Beschikbaar met of zonder raam.

 

Downloads Opel Combo