Opel Grandland X Hybrid

Dé nieuwe plug-in hybrides van Opel: met voorwiel- of vierwielaandrijving

Ontdek de Opel Grandland X Hybride-serie. Snel laden, dynamisch én zuinig rijden. 4 rijmoid, 300 pk voor de Hybrid4 (vierwielaandrijving), 225 pk voor de Hybrid (voorwielaandrijving). U krijgt alles, zonder compromissen.

HET TOPPUNT van EFFICIËNTIE

Door de combinatie van twee elektromotoren met een krachtige turbo-benzinemotor kunt u in de Grandland X Hybrid4 optimaal zuinig en milieubewust rijden. Wanneer u volledig elektrisch rijdt, heeft u een rijbereik van ca. 50 km, wat ruim voldoende is voor veel dagelijkse ritten. In deze modus is de CO2-uitstoot gereduceerd tot nul, omdat de verbrandingsmotor niet gebruikt wordt. En nog een groot voordeel: de kosten zijn uitzonderlijk laag, terwijl u aan dynamiek niets inlevert.

KEUZEVRIJHEID

Dankzij zijn hybride technologie biedt de GrandlandX Hybrid4 u alle vrijheid om te rijden zoals u dat wilt. Met de keuze uit vier rijmodi profiteert u van de dynamiek en de kracht van een crossover én de zuinigheid van een elektrische auto. U kunt eenvoudig schakelen tussen de volgende rijmodi:

  • Elektrisch
  • Hybride
  • Sport
  • 4-wielaandrijving

 

Private lease v.a. €479,- Opel Grandland X Hybrid

Nu voor €43.049,-

TOPPUNT VAN DYNAMIEK

De Grandland X Hybrid4 combineert de kracht en avontuurlijke eigenschappen van een crossover met de efficiëntie en het milieubewuste karakter van een elektrische auto. Het stijlvolle design komt nog beter tot zijn recht met opties als een zwart dak en 19-inch bi-colour lichtmetalen velgen. De soepele 8-traps automaat is voorzien van elektronische schakeltechnologie die garant staat voor dynamisch en zuinig rijden. Het speciale lederen stuurwiel met schakelpeddels vergroot het gevoel van sportiviteit nog meer. Tot slot biedt het 8-inch kleuren touchscreen met navigatiesysteem en speciale Hybrid4-schermen dat u alle benodigde informatie binnen handbereik heeft.

DE GRANDLAND X HYBRID

Maximale efficiëntie en flexibiliteit: de Grandland X is er nu ook als Hybrid met voorwielaandrijving. Voorzien van een soepele 8-traps automaat, een maximaal vermogen van 225 pk en een elektrisch rijbereik van 42 km. Economisch rijplezier op zijn best!

Downloads Opel Grandland X Hybrid