Opel Astra Electric

De nieuwe Astra Electric

Maak kennis met de schoonste Astra die we ooit hebben gebouwd. Ontdek alle bijzondere details van zijn moderne higtech en ervaar de bevrijdende kracht van zijn 100% elektrische aandrijflijn.

De Astra Electric is top

De beste die er is?

Wij denken van wel. Om te beginnen is haar opvallende schoonheid genoeg om zelfs de hardste harten te doen smelten. Maar deze schoonheid is niet huiddiep. Het digitaal geprepareerde interieur van de Astra Electric biedt u comfort, gemak en welzijn.

Een rijervaring als geen ander

Kruip achter het stuur, druk op de startknop en u zult zien wat we bedoelen. Meteen. Superresponsive acceleratie en opwindend rijgedrag. U zult uitkijken naar uw tijd in deze auto!

Opladen? Geen probleem

U bepaalt hoe en waar u oplaadt. DC-laden (of snelladen) is standaard, zodat u snel kunt bijladen tijdens langere ritten, of een thuislader kunt gebruiken voor dagelijks gebruik.

Daar is een app voor

Deze afstandsbedieningen zijn superhandig. Gebruik de MyOpel-app om de laadstatus te controleren of activeer op afstand de airconditioning of verwarming, zodat de cabine precies de juiste temperatuur voor u heeft als u de auto in stapt.

Gratis toegang, gratis parkeren

Kortom, vrijheid. Rijd met een Astra Eletric naar het stadscentrum en vermijd de fileheffing. Parkeer gratis bij een van de duizenden opladers in de stad, waarvan sommige ook gratis opladen1 Sociale verantwoordelijkheid voelde nog nooit zo goed.

Private lease

De nieuwe Opel Astra Electric private least u al vanaf € 603,- per maand (72 maanden/5.000 km per jaar).

Offerte of proefrit?

Wilt u de Opel Astra Electric zelf ervaren? Kom dan langs bij één van onze Opel showrooms voor een proefrit of vraag online een offerte en / of proefrit aan. U bent bij Motorhuis méér dan welkom.

Inruilofferte aanvragen

Veiligheid & innovatie

De nieuwe Opel Astra Electric zit vol met slimme technologie die het rijden makkelijker en veiliger maakt.

Comfort op topniveau

Comfort is voor u een prioriteit, hoe lang of kort uw reis ook duurt.

Gedurfd en puur design

Met zijn vooruitstrevende design maakt de Opel Astra Electric een krachtig statement: dit is een auto die anders is dan andere, een auto gemaakt voor de toekomst. Dat onderstreept hij in de eerste plaats met zijn ggezichtsbepalende Vizor®-frontgrille, die zich voortzet in de scherpe vouw in de motorkap. Maar ook met zijn perfecte proporties en strakke oppervlakken die zijn sportieve, zelfbewuste uitstraling verder kracht bij zetten.

Connectiviteit

Als auto ontworpen voor de toekomst biedt de nieuwe Opel Astra Electric een geavanceerde nfotainment- en navigatiesysteem. Naadloze integratie daarvan met de vernieuwende connectiviteitsdiensten van Opel Connect geeft je controle over je auto op afstand en nog meer gemak en veiligheid onderweg.

Downloads Astra Electric (Nieuw)