Opel Astra

Opel Astra

Dankzij nieuwe, efficiënte motoren en transmissies vormt de Opel Astra de benchmark op het gebied van efficiëntie en uitstoot. In vergelijking met de huidige versie stoot de nieuwe Astra tot 21 procent minder CO2-uitstoot.

Opel zet het succes van de Astra voort met de introductie van nieuwe, efficiënte benzine- en dieselmotoren. De motoren van 1,2- tot 1,5-liter leveren vermogens van 77 kW (105 pk) tot 197 kW (145 pk). De nieuwe Astra is per direct te bestellen.

Eigenschappen

Stijlvol, dynamisch, innovatief en… opwindender dan ooit. De nieuwe Astra 5-deurs is in elk opzicht indrukwekkend. In de Astra draait alles om maximaal comfort. Het elektrisch bedienbare schuif/kanteldak met ingebouwd windscherm laat u genieten van frisse lucht, zonder last te hebben van tocht.

De Astra biedt ook ruime veiligheids- en assistentiesystemen, zoals: waarschuwing bij dreigende aanrijding, automatische noodrem-assistent met voetgangersherkenning, Lane Departure Warning met actieve rijstrookassistent en verkeersbordherkenning.

Achteruitrijden en inparkeren is nog nooit zo makkelijk geweest dankzij de achteruitrijcamera. Op het display ziet u precies wat er achter u gebeurt. Ook kunt u kiezen voor de advanced park assist. Dit systeem zoekt een parkeerplek voor u en bedient automatisch het stuurwiel.

Geef uw nieuwe Astra een persoonlijke touch door de kleur te kiezen die bij u past. Ook kunt u uw eigen favoriete velgen kiezen.

Astra Sports Tourer

Met zijn enorme bagageruimte met een inhoud van 540 tot 1.630 liter, een comfortabel, praktisch interieur én een groot aantal innovatieve functies is de Sports Tourer beslist een koploper in zijn segment. De nieuw Astra Sports Tourer is verkrijgbaar vanaf 27.649,-.

 

Privé lease v.a. €345,- p/m Opel Astra

Nu voor €26.249,-

Opel Astra private lease

 

Private lease de nieuwe Astra nu al voor €345,- per maand.

Downloads Opel Astra