Opel Frontera

Nieuwe Opel Frontera

Maak kennis met de nieuwe Opel Frontera: een ruime en plezierige SUV die de weg opgaat met een frisse wind van elektrische innovatie. We onthullen de eerste beelden van dit baanbrekende model, dat niet alleen krachtig rijdt, maar ook een statement maakt in stijl en comfort.

De nieuwe Frontera is binnenkort verkrijgbaar.

Detail afbeelding

Inruilofferte aanvragen

Een energieke mix van ruimte en rijplezier

Opel betreedt een nieuwe tijdperk met de introductie van de geheel nieuwe Opel Frontera. Deze SUV is het summum van ruimte, met een ontwerp da even robuust als modern is. Met elektrische aandrijving en 48V-hybridetechniek biedt de Frontera een energieke rijbeleving, perfect voor zowel stedelijke avonduren. Ontdek hoe de Frontera de standaard verlegt met zijn slimme oplossingen en efficiënte aandrijflijnen, terwijl hij zich onderscheidt van de massa met zijn unieke ontwerp en expressieve uitstraling.

Maximaal comfort, minimale afleiding

In het interieur van de nieuwe Opel Frontera komen slim design en praktisch gebruiksgemak samen voor een buitengewone rijervaring. Brede, horizontale lijnen creëren een gevoel van ruimte, terwijl het kenmerkende Pure Panel-cockpit met twee 10-inch beeldschermen en een Multimedia-infotainmentsysteem zorgt voor een heldere en opgeruimde gebruiksbeleving. Met het elegante Opel-stuurwiel en de gepatenteerde “intelli-seat’ voorstoelen wordt comfort naar een nieuwe niveau getild, terwijl stress en afleiding worden geminimaliseerd.

Innovatieve technologieën

Voor automobilisten die liever op hun eigen mobiele apparaat vertrouwen, biedt de nieuwe Opel Frontera een innovatief smartphonestation (optioneel) dat via een speciale app verbinding maakt met het infotainmentsysteem van de auto. Met slimme oplossingen zoals een gekoelde inductielader voor smarthpones en geïntegreerde smartphone-zakken in de rugleuning van de voorstoelen, blijft connectiviteit naadloos en intuïtief, waardoor elke reis een genot wordt.