Detail afbeelding

Opel ADAM

De Opel ADAM, de auto die volledig te personaliseren is naar uw eigen wensen. Een auto waarmee u zich kunt onderscheiden, een auto waarmee het altijd een feestje is om op pad te gaan. Bij Motorhuis helpen we u graag die ADAM samen te stellen die helemaal bij u past.

Wat kunt u allemaal personaliseren aan de ADAM?

  • De kleur van de auto (carrosseriekleur) én het dak – in héél veel kleuren leverbaar
  • De velgen – lichtmetalen velgen in 16- en 17-inch, indien gewenst voorzien van een leuk kleurtje
  • Met of zonder open dak
  • Logostrips, decoratiefolies en spiegelbehuizingen – creëer uw eigen look
  • Het interieur – verschillende materialen, voorzien van een leuke touch en in opvallende kleuren
  • Dashboard en deurpanelen voorzien van uw eigen favoriete kleur lak
  • Hemelbekleding – rijden onder de sterren in uw eigen auto
  • En nog veel meer

Het personaliseren van de Opel ADAM biedt bijzonder veel mogelijkheden! Alleen bij Motorhuis Opel kunnen wij al rond de 60.000 creaties verzinnen. En bent u zelf niet zo creatief of vindt u het gewoon fijn dat de auto al voor u is samengesteld? Dan bieden wij de ADAM Favourites. Vier uitvoeringen die met veel zorg speciaal voor de ADAM rijder zijn samengesteld. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Onderhoudsabonnement

Opel maakt zorgeloos auto rijden mogelijk voor iedereen. Zo is er voor de Opel ADAM al een lekker duidelijk onderhoudsabonnement vanaf €5,- per maand. Je kiest zelf wat je in het Onderhoudsabonnement wilt opnemen. Het basispakket bestaat uit de verlengde garantie en je kunt kiezen of je daar Onderhoud, Slijtage en Banden aan toe wilt voegen

Private lease v.a. €279,- Opel ADAM

Nu voor €19.499,-

Uitvoeringen Opel ADAM

De prijs van de Opel ADAM is ook afhankelijk van uw eigen wensen. Kiest u voor de standaard Opel ADAM Unlimited 1.2 Start/Stop met 5 versnellingen, dan rijdt u al in deze stadsauto voor slechts €19.499,-.

ADAM JAM Favourite

De ADAM JAM Favourite biedt de meest gekozen opties voor een aantrekkelijke prijs, inclusief dak en buitenspiegels in een contrasterende kleur. Geef hem nog meer stijl met het Exterieur Pack, met onder meer LED-dagrijverlichting en chromen details.

ADAM GLAM Favourite

Extra luxe t.o.v. JAM met Electronic Climate Control, lederen bekleding, stoelverwarming, 16-inch lichtmetalen velgen, panoramisch zonnedak en nog veel meer.

ADAM SLAM

Extra luxe t.o.v. JAM met Electronic Climate Control, donkergetinte ruiten, hemelbekleding, OPC Line Pack en nog veel meer.

Bent u benieuwd wat uw favoriete Opel ADAM kost? Neem dan contact op met Motorhuis voor een vrijblijvende offerte.

Opel ADAM ROCKS

Naast de Opel ADAM heeft u ook de keuze voor de ADAM ROCKS. De coolste mini-crossover die u heeft zien rondrijden in Nederland. Met deze auto maakt u de blits in de stad en dat niet alléén: de ADAM ROCKS rijdt ook nog eens als een tierelier (de 1.0 Direct Injection Turbo 66 motor draagt hier zeker een steentje aan bij). Onder andere de zwart omrande wielkasten en het verhoogde onderstel zorgen voor een gespierd uiterlijk voor de ROCKS. Het stoffen Swing Top-dak zorgt ervoor dat u altijd kan genieten van het lekkere weer.

De Opel ADAM ROCKS is verkrijgbaar vanaf €22.199,- en uiteraard ook weer helemaal naar wens uit te breiden.

Opel ADAM ROCKS – Alles behalve schattig.

Downloads Opel ADAM