Opel Astra (nieuw)

Nieuwe Astra

Het is tijd om te breken met het alledaagse. Maak kennis met het gedurfde design en de toonaangevende Duitse technolgie van de nieuwe Opel Astra. Geniet elke dag van zijn opwindende rij-eigenschappen, zijn stijlvolle looks, zijn lage gebruikskosten en zijn hoge comfort. Een dynamische reeks efficiënte benzinemotoren, gecombineerd met soepele versnellingsbakken en geavanceerde assistentiesystemen maken elke rit tot een belevenis.

Offerte of proefrit?

Wilt u de nieuwe Opel Astra zelf ervaren? Vraag alvast een proefrit aan dan nemen wij contact met u op zodra de Astra in onze showroom staat. U kunt ook alvast online een offerte aanvragen. U bent bij Motorhuis méér dan welkom.

Astra 5-deurs Hybrid

De nieuwe Astra is ook te verkrijgen als plug-in Hybrid. Voor meer informatie lees hier.

 

Inruilofferte aanvragen

Een nieuw tijdperk

De nieuwe Opel Astra is duidelijk niet zomaar een auto. Met zijn strakke oppervlakken, zonder overbodige elementen en de de Opel Vizor, die het gezicht van alle nieuwe Opel-modellen bepaalt, oogt hij dynamischer dan ooit. Zijn ontwerp illustreert dat hij helemaal klaar is voor de toekomst.

Rust en ruimte

Zodra u instapt ziet u meteen dat de nieuwe Astra een nieuw tijdperk inluidt. Het interieur schept een ongekend gevoel van rust en ruimte. Het eerste dat opvalt is het grote, overzichtelijke Opel Pure Panel®, waarop alle informatie wordt getoond die de bestuurder in elke situatie nodig heeft. Neem ontspannen plaats in de ergonomische comfortstoelen met AGR-certificatie, met luxe alcantara of lederen bekleding en ventilatie- en massagefunctie. Omring jezelf met luxe, hoogwaardige technologie en geavanceerde connectiviteit. Stap in en geniet!

Stijl gaat voor alles

Nu heeft u de kans om een statement te maken, want de nieuwe Astra biedt u talloze manieren om je persoonlijke smaak te tonen. Bijvoorbeeld met een stijlvol contrasterend dak in wit of zwart, waarmee u gegarandeerd opvalt.

Intellilux®  pixel-koplampen

De Opel Astra is voorzien van de nieuwste verlichtingstechnologie: IntelliLux® Pixel-koplampen. Elke koplamp bestaat uit maar liefst 168 LED-segmenten die onafhankelijk van elkaar worden in- en uitgeschakeld, om in elke situatie de optimale verlichting te bieden. Zo kun je bijvoorbeeld permanent met grootlicht rijden, zonder andere bestuurders te verbinden.

Vernieuwd head-up display

Het vernieuwde head-up display van de Astra is nog functioneler dan zijn voorganger. Alle belangrijke rij-informatie nu nog duidelijker op de voorruit geprojecteerd, zodat de bestuurder alles in het oog kan houden zonder afgeleid te worden van de weg. U kunt de getoonde informatie bovendien zelf instellen, inclusief inkomende telefoongesprekken en media-informatie, zodat u niet hoeft te missen.

Intelli-drive 1.0

Dit systeem combineert de kracht van drie geavanceerde assistentiesystemen, om u ongeëvenaarde controle te geven. De rijstrookassistent zorgt dat de Astra altijd stabiel op koers blijft. Lane Change Assist waarschuwt u bij het inhalen en van rijstrook wisselt als een ander voertuig van achteren nadert of zich in uw dode hoek bevindt. En Rear Traffic Alert ondersteunt u bij het achteruit rijden, door u te waarschuwen als een ander voertuig of een voetganger uw Astra nadert, zelfs tot een afstand van 40 meter.

 

 

Downloads Opel Astra (nieuw)