Opel Astra Sports Tourer Hybrid (nieuw)

Nieuwe Astra Sports Tourer Plug-in Hybrid

De nieuwe Opel Astra Plug-in Hybrid is dé nieuwe standaard en laat u zien hoe relaxed rijden samengaan met maximale mobiliteit en tegelijkertijd een minimale uitstoot. Voeg daar de titel ‘Sports Tourer” aan toe en u bent verzekerd van een zee aan ruimte zonder in te leveren op het stoere uiterlijk van uw nieuwe Opel.

 

Inruilofferte aanvragen

Gemaakt om altijd ‘on the road’ te blijven

De Opel Astra Sports Tourer Plug-in Hybrid is dé nieuwe standaard in zijn klasse. De zuinige branstofmotor werkt samen met een krachtige elektromotor om op elke afstand zo economisch mogelijk te rijden, met minimale uitstoot. Omdat hij ook 100% elektrisch kan rijden, heeft u onbeperkte toegang tot milieuzones in en rondom steden. Hoe relaxed is dat?

Eenvoudig opladen

Dankzij Opel’s geavanceerde snellaadtechnologie kunt u de Astra Sports Tourer Plug-in Hybrid zowel aan een gwoon stopcontact als bij een publiek laadpunt gemakkelijk opladen. Dat maakt hem optimaal inzetbaar voor korte én langere ritten.

Krachtige hybride

De elektrische aandrijving van de Astra SPorts Tourer Plug-in Hybrid wordt gevoed door een geavanceerd vloeistofgekoeld batterijpakket met een capaciteit van 12,4 kWh. Licht in gewicht, maar met een hoge energiedichtheid. De elektromotor komt in actie als u de hybride of volledig elektrische modus selecteert. Omdat de battrij perfect in de aandrijflijn geïntegreerd is, ligt het zwaartepunt laag, wat de stabiliteit en dijdynamiek ten goed komt.

Prestaties zonder compromissen

Als u in de Opel Astra Sports Tourer Plug-in Hybrid rijdt, profiteert u van de optimale combinatie van prestaties en efficiëntie. Onder de motorkap werkt de energieke 1.6 Turbo-benzinemotor met een vermogen van 150 pk perfect samen met de 81 kW-elektromotor. Het resultaat is een ongekend grote gecombineerde kracht met een systeemvermogen van 180 pk.

Ongekend dynamisch

Of u nu een kort ritje maakt of een grote afstand rijdt, zo zuinig mogelijk wilt rijden of even voluit wilt gaan: de Opel astra Sports Tourer Plug-in Hybrid levert de prestaties waar u om vraagt. Daarvoor staan de soepele, alert reagerende 8-traps automaat en een direct beschikbaar maximaal koppel van 360 Nm garant.

 

 

 

 

 

Downloads Opel Astra Sports Tourer Hybrid