Opel Opel Astra Sports Tourer

Praktisch, stijlvol, sportief en ruim: de nieuwe Opel Astra Sports Tourer

De Opel Astra ademt veelzijdigheid, voeg daar de titel Sports Tourer aan toe en u bent verzekerd van grootse opbergmogelijkheden en de meest innovatieve bagage-oplossingen. De Opel Astra Sports Tourer is verkrijgbaar met de mest moderne en efficiënte benzinemotoren en als geavanceerde plug-in hybride.

Inruilofferte aanvragen

Een nieuw Tijdperk

De nieuwe Opel Astra Tourer is duidelijk niet zomaar een auto. Met zijn strakke oppervlakken, zonder overbodige elementen en de Opel Vizor, die het gezicht van alle nieuwe Opel-modellen bepaalt, oogt hij dynamischer dan ooit. Zijn ontwerp illustreert dat hij helemaal klaar is voor de toekomst.

Rust en ruimte

Zodra je instapt die je meteen dat de nieuwe Astra Sports Tourer een nieuw tijdperk inluidt. Het interieur schept een ongekend gevoel van rust en ruimte. Het eerste dat opvalt is het grote, overzichtelijke Opel Pure Panel®, waarop alle informatie wordt getoond die de bestuurder in elke situatie nodig heeft.

Stijl gaat voor alles

Nu heb je de kans om een statement te maken, want de nieuwe Astra Sports Tourer biedt je talloze manieren om je persoonlijke smaak te tonen. Bijvoorbeeld met een stijlvol contrasterend dak in wit of zwart, waarmee je gegarandeerd opvalt.

Sublieme draai

Laat je persoonlijkheid zien en geef je Astra Sports Tourer extra dynamiek met exclusieve lichtmetalen velgen. Van stoer en sportief tot elegant en verfijnd: maak je keuze en je weet zeker dat je overal opvalt!

Vanuit elke hoek briljant

Het pure design met strakke lijnen en scherp gesneden oppervlakken geeft de nieuwe Astra Sports Tourer een evenwichtige, krachtige uitstraling, die zijn hoogwaardige techniek benadrukt. Volmaakte harmonie, vanaf welke kan je ook kijkt. Zelfs de hoog geplaatste, energiebesparende LED-achterlichten accentueren zijn visuele perfectie.

Toekomstvisie

De voorkant van de nieuwe Astra Sports Tourer breekt volledig met de traditie. Waar andere auto’s een gewone grille hebben, heeft de nieuwe Opel Astra Sports Tourer de gezichtsbepalende Vizor®, waarin diverse hightech-elementen, zoals camera’s en sensoren, plus de nieuwste IntelliLux® Pixel-koplampen zijn samengebracht rondom het gestileerde Opel-logo.

 

Downloads Opel Astra Sports Tourer