Opel Combo-e

De Combo Electric heeft alles wat de elektrische bedrijfswagens van Opel zo onderscheidend maakt: hij combineert de jarenlange ervaring en Opel Bedrijfswagens met precisietechniek met de mogelijkheden van een volledig elektrische bestelwagen die staat voor optimale efficiëntie en veelzijdigheid. En ondanks zijn compacte profiel heeft de Combo Electric een groot laadvolume van 4,4 m³ plus superieure voorzieningen voor laadmanagement zoals het FlexCargo®-doorlaadsysteem.

Een collega vol energie

Met zijn slimme ontwerp, grote laadruimte en betrouwbare accu is de nieuwe Combo Electric de ideale bedrijfsauto voor elke onderneming.

De nieuwe Combo Eletric is verkrijgbaar vanaf € 29.690,- exclusief BTW.

Advies op maat

  • Bij ons vindt u alles onder één dak. Zo kunnen wij u en uw medewerkers optimaal voorzien in alle mobiliteitsbehoeften; van levering van nieuwe auto’s, onderhoud en schadeherstel tot en met verhuur en leasing.
  • Wij geven deskundig advies en denken met u mee over zaken als wagenparkbeleid & autoregelingen, kostenbesparingen & efficiëntieverbeteringen en het voeren van een verantwoord duurzaamheidsbeleid.
  • Elk bedrijf heeft zijn eigen autobeleid. Daarom maken wij afspraken op maat voor uw bedrijf, met 1 centraal aanspreekpunt.
  • Ook houden wij u graag up to date met actuele informatie over bijv. nieuwe modellen, acties en fiscaliteiten.
  • Mogelijkheid tot het ‘Turnkey’ afleveren van voertuigen, afgestemd op uw specifieke wensen. Voorbeelden hiervan zijn onder andere inrichting, betimmering en bestickering.

Het zakelijke contact persoonlijk houden, daar staan wij voor. Daarom maken wij graag een afspraak met u!

Detail afbeelding

Inruilofferte aanvragen

Geavanceerde batterij

Dankzij de nieuwste technologie geeft de Combo Electric je bedrijf een voorsprong. Doordat op verschillende manieren energie wordt teruggewonnen, onder meer via regeneratief remmen, presteert de Combo Electric maximaal efficiënt en profiteer je van minimale gebruikskosten. Elke elektrische wagen van Opel wordt geleverd met een batterij waarvan we garanderen dat hij 8 jaar of 160.000 km lang minimaal 70% van zijn laadcapaciteit zal behouden.

Oase van rust

In de Combo Electric loopt alles voor je bedrijf niet alleen op rolletjes, maar ook ongelooflijk rustig en stil. Zijn geavanceerde elektromotor maakt vrijwel geen geluid en produceert tijdens het rijden geen uitstoot. De uitstekende geluidsisolatie van de cabine maakt het rijden nog aangenamer.

Kies je rijstijl

Bij Opel weten we dat elk bedrijf zijn eigen gereedschap nodig heeft. Daarom geeft de Combo Electric je de keuze uit drie rijstijlen, zodat je zijn dynamiek helemaal zelf in de hand hebt. Kies POWER voor maximale prestaties en comfortabel rijden met zware lading, NORMAL voor het optimale evenwichtig tussen prestaties en efficiëntie en ECO voor een maximaal rijbereik en zo efficiënt mogelijk energiegebruik.

In een half uur tot 80% opladen

De 50 kWh batterij van de Combo Electric heeft een hoge energiedichtheid en is opgebouwd uit 18 modules. In iets meer dan een half uur laadt hij bij een snellader van helemaal leeg weer op tot 80% van zijn capaciteit.1

1 De oplaadtijd kan variëren naar gelang van het type laadstation en het vermogen ervan, de buitentemperatuur, de temperatuur van de batterij en de gebruikte laadkabel.

Direct overzicht

Dankzij geavanceerde sensoren en een innovatief monitoring-systeem heb je in de Combo Electric tijdens elke rit direct overzicht van het verwachte rijbereik, de kenmerken van de route en het energiegebruik.

Lage gebruikskosten

Nu steeds meer mensen zich zorgen maken over de luchtkwaliteit in de steden en er steeds vaker milieuzones worden ingesteld, wordt elektrisch rijden steeds voordeliger. Met de Combo Electric hoef je je nooit meer zorgen te maken over stijgende brandstofprijzen, milieutoeslagen en beperkte toegang tot stedelijke gebieden. Je kunt bovendien profiteren van subsidies, premies en belastingvoordelen.

Rijbereik tot 275 km1

De Combo Electric is gebouwd op hetzelfde robuuste en betrouwbare platform als de Combo-varianten met een diesel- of benzinemotor en hij heeft dezelfde royale laadruimte met een inhoud van 4,4 m3. Het grote verschil is dat hij 100% emissievrij rijdt, terwijl hij je bedrijf dankzij een groot rijbereik van 275 km geen beperkingen oplegt.

1 Berekend volgens de WLTP-testprocedure. Het rijbereik in de dagelijkse praktijk kan verschillen en is onder meer afhankelijk van de persoonlijke rijstijl, de weg- en verkeersomstandigheden, de buitentemperatuur en het gebruik van verwarming/airconditioning/voorverwarming.

 

 

 

 

 

 

Downloads Opel Combo Electric