Opel Combo-e Life

De veelzijdige Combo-e Life

De nieuwe Combo-e Life is ontworpen om u en uw gezin op alle gebieden het beste te bieden. Ruimte en comfort voor vijf personen. Praktische en innovatieve veiligheidssystemen. En 100% elektrisch, dus helemaal emissievrij, met een rijbereik tot 280 km (WLTP), zonder tussentijds op te laden. Zo geniet u maximaal van elke rit, zonder compromissen!

Achter instappen is extra eenvoudig dankzij de grote schuifdeuren aan weerszijden. Voor de tweede zitrij is er keuze uit een neerklapbare achterbank (60/40) of voor drie individuele zitplaatsen. In beide gevallen heeft elke zitplaats zijn eigen Isofix (60/40) of voor drie individuele zitplaatsen. In beide gevallen heeft elke zitplaats zijn eigen Isofix bevestigingspunten voor kinderzitjes, zodat in totaal drie kinderzitjes kunnen worden geplaatst. Een zeldzaamheid in deze klasse.

Offerte of proefrit?

Wilt u de Opel Combo-e Life zelf ervaren? Kom dan langs bij één van onze Opel showrooms voor een proefrit of vraag online een offerte en / of proefrit aan. U bent bij Motorhuis méér dan welkom.

 

Inruilofferte aanvragen

Haal het maximaal uit je Combo-e Life

Dankzij zijn geavanceerde batterij rijdt de Combo-e Life zonder tussentijds opladen met gemak tot 280 km(WLTP). Geavanceerde technologie, zoals regeneratief remmen, zorgt voor maximale efficiëntie, zodat u zich ook op langere ritten geen zorgen hoeft te maken. In de loop van de tijd leert u vanzelf de snelheid, rijstijl en klimaatinstelling af te stemmen op een maximaal rijbereik.

In zo’n 30 minuten tot 80% opladen

Dankzij onze geavanceerde snellaadtechnologie kan de Combo-e Life in iets meer dan een half uur tot 80% opladen, net zo gemakkelijk thuis als op je werk of onderweg bij een publiek laadpunt. Dat maakt hem optimaal inzetbaar voor korte én lange ritten.

Lage kosten

Behalve lage kosten per kilometer, zijn er nog meer redenen om over te stappen op elektrisch. Ook de onderhoudskosten zijn een stuk lager dan die van een brandstofauto. U kunt bovendien profiteren van aantrekkelijke overheidssubsidies en lokale voordelen. En wist u dat u soms ook subsidie kunt krijgen op een wallbox?

Geavanceerde batterij

De energie voor de elektrische aandrijving van de Combo-e Life wordt geleverd door een krachtige 50 kWh lithium-ion batterij opgebouwd uit cellen met een hoge energiedichtheid, waardoor u kunt profiteren van een groot bereik tot 280 km en een direct beschikbaar koppel. Actief warmtebeheer en een perfecte integratie van de batterij in het chassis staan garant voor een lange levensduur en een evenwichtig, soepel rijgedrag.

Kies je rijstijl

In de Combo-e Life stemt u eenvoudig uw manier van rijden af op de eisen van elke rit. Kies POWER voor maximale prestaties en hoog comfort bij zware belading, NORMAAL voor een evenwichtige rijstijl met efficiënt gebruik van de energie en ECO voor een maximaal rijbereik.

Oase van rust

Het dagelijkse leven is vaak nogal hectisch. Maar zodra u in de Combo-e Life stapt, kunt u die stress achter u laten. Hij rijdt niet alleen 100% emissievrij, maar ook uitzonderlijk stijl, zonder trillingen en zonder dat u hoeft te schakelen. Zo geniet u en uw passagiers des te meer van elke rit.

Direct overzicht

Dankzij geavanceerde sensoren en een innovatief monitoringsysteem hebt u in de Combo-e Life tijdens elke rit direct overzicht van het verwachte rijbereik, eigenschappen van de route en het energiegebruik, zodat u altijd precies zo efficiënt mogelijk kunt rijden.

 

 

 

 

 

 

Downloads Opel Combo-e Life