Opel Combo Life

De nieuwe Opel Combo Life staat klaar om de harten van praktisch ingestelde automobilisten te veroveren. De ruime en functionele Combo Life is nu te bestellen vanaf €30.815,-.

De Opel combo Life profiteert van een compleet nieuwe voertuigarchitectuur, waarmee de personenautovariant veelzijdiger is dan ooit. De standaardversie heeft een lengte van 4,4 meter, maar de Combo Life is ook leverbaar als 35 centimeter langere lengte 2-uitvoering. Beide versies zijn beschikbaar met vijf of zeven zitplaatsen.

Achter instappen is extra eenvoudig dankzij de grote schuifdeuren aan weerszijden. Voor de tweede zitrij is er keuze uit een neerklapbare achterbank (60/40) of voor drie individuele zitplaatsen. In beide gevallen heeft elke zitplaats zijn eigen Isofix (60/40) of voor drie individuele zitplaatsen. In beide gevallen heeft elke zitplaats zijn eigen Isofix bevestigingspunten voor kinderzitjes, zodat in totaal drie kinderzitjes kunnen worden geplaatst. Een zeldzaamheid in deze klasse.

Zeer praktisch
De laadruimte van de standaardversie heeft een inhoud van minimaal 597 liter. In de lengte 20-uitvoering is er met alle zitplaatsen in gebruik nog altijd een laadvolume van 850 liter beschikbaar. Door de stoelen achterin om te klappen, is het laadvolume van de standaardversie te vergroten tot 2.126 liter. Bij de Opel Combo Life Lengte 2-uitvoering is met neergeklapte stoelen achterin zelfs 2.693 liter ruimte voorhanden.

Heel veel praktische voordelen
Voor prijzen vanaf € 30.815,- is de Combo Life voorzien van een zeer royale standaarduitrusting met onder meer: airconditioning, Radio AM/FM met USB-aansluiting en Bluetooth, 6-voudig verstelbare bestuurdersstoel met arm- en lendensteun, 4-voudige verstelbare passagiersstoel en een 3,5-inch grafisch kleureninfodisplay.

Andere interessante (optionele) voorzieningen zijn de 180 graden panoramische achteruitrijcamera, Head-up Display en een Multimedia radio met 8-inch touchscreen en smartphoneconnetie via Apple Carplay. Nieuw in het pakket van assistentiesystemen van Opel is Frank Guard, dat de bestuurder ondersteunt bij manoeuvres op lage snelheid.

Motoren
De Combo Life biedt de keuze uit twee efficiënte 1.2-liter Turbo-benzinemotoren met een vermogen tot 96 KW (131 pk) en twee 1,5-liter dieselmotoren met een vermogen tot 96 kW (131 pk)

 

 

 

 

Auto van het jaar 2019 Opel Combo Life

Nu voor €30.815,-

Combo Tour: heel veel praktische voordelen

Flexibiliteit, een zee van ruimte, baanbrekende technologie, een uitstekende wegligging, weldadige luxe én innovatieve veiligheid….De Combo Tour biedt het allemaal.

  • Slimme assistentie: Een groot aantal geavanceerde functies om het rijden veiliger en meer ontspannen te maken.
  • Van alle gemakken voorzien. Intuïtieve bediening, een 8-inch touchscreen, verwarmbaar stuurwiel en een hoge zitpositie.
  • Panoramadak met opbergvak. Meer licht en een nog groter gevoel van ruimte
  • Flexibele indeling. Met 5 of 7 zitplaatsen, plus de mogelijkheid om stoelen plat neer te klappen om nog meer ruimte voor bagage te creëren, is de Combo Tour overal op voorbereid.
  • Ruimte voor alles. Nooit meer passen en meten als u op reis gaat, dankzij een groot aantal praktische opbergvakken en tot 2.693 liter aan bagageruimte.
  • Panoramische achteruitrijcamera. 180° zicht op het gebied achter uw auto – dat maakt het een stuk gemakkelijker om in te parkeren!
  • Draadloos opladen. Om uw telefoon op te laden hoeft u hem alleen op de inductiemat te leggen.
  • Automatische noodrem-assisten. Waarschuwt u voor gevaarlijke situaties vóór u remt de auto als dat nodig is zelfs automatisch af.