Detail afbeelding

Opel Corsa-e

Opel Corsa-e. Volledig elektrisch!

De nieuwe Corsa-e biedt niet alleen opwindende Duitse techniek, maar ook een baanbrekend design, dat zijn dynamische karakter benadrukt. Van zijn zelfbewuste, sportieve neus tot zijn strak vormgegeven achterkant: de Corsa-e is vanuit elke hoek begrenswaardig.

Ook het interieur van de nieuwe Corsa-e maakt direct indruk, dankzij hoogwaardige materialen, vakkundige afwerking en slimme details. Het sportieve, op de bestuurder gerichte instrumentenpaneel heeft een luxe uitstraling. U zou het liefst meteen achter het stuur willen gaan zitten en wegrijden!

Rijbereik tot 337 km
De nieuwe Corsa-e biedt een indrukwekkend rijbereik tot 330 km (WLTP-meting), zonder tussentijds te hoeven opladen. Dat maakt hem perfect voor vrijwel al uw dagelijkse ritten. Zo wordt elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar!

Opladen
In minder dan een half uur is de batterij van de Corsa-e voor 80% opgeladen. Hiermee is de nieuwe Corsa-e ongekend flexibel voor zowel korte als lange ritten.

Sport- & ECO-Modus
Hoe rijdt u het liefst? De nieuw Corsa-e biedt u de keuze: de sport-modus voor maximale dynamiek, de Eco-modus voor een maximaal rijbereik. De Normal-modus vormt de gulden middenweg met sportieve prestaties en een uitgebalanceerd gebruik van de energie.

Exterieur
De nieuwe Corsa-e biedt niet alleen opwindende Duitse techniek, maar ook een baanbrekend design dat zijn dynamische karakter benadrukt. Van zijn zelfbewuste, sportieve neus tot zijn strak vormgegeven achterkant: de Corsa-e is vanuit elke hoek begrenswaardig.

De nieuwe Corsa-e in het kort:

  • 100% elektrisch
  • Slechts 16% bijtelling
  • 100 kW (136 pk) elektromotor
  • Rijbereik van 329 tot 337 kilometer (WLTP)
  • 80% opgeladen in 30 minuten
  • 0 tot 50 km/h in slechts 2,8 seconden
Offerte met inruilauto Offerte zonder auto

Geen inruilauto, wel een offerte?Vul uw gegevens in en wij sturen u zo snel mogelijk een offerte.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever benzine?

Ontdek hier de Opel Corsa benzine variant.

Private lease

De nieuwe Opel Corsa-e private least u al vanaf € 489,- per maand (60 maanden/10.000 km per jaar).

Offerte of proefrit?

Wilt u de Opel Corsa-e zelf ervaren? Kom dan langs bij één van onze Opel showrooms voor een proefrit of vraag online een offerte en / of proefrit aan. U bent bij Motorhuis méér dan welkom.


De meest gestelde vragen over de Opel Corsa-e

Hoe lang duurt het om de accu te laden?
Thuis, onderweg of op het werk bij een 11Kw laadpunt is een lege accu in ca 4,5 uur vol. Bij een snellader langs bijvoorbeeld de snelweg is de Corsa-E binnen 30 minuten 80% vol.

Wat kost het om de accu vol te laden
Bij reguliere laadpunten kost het tussen de €10,- en €15,-

Welke garantie heeft de accu?
8 jaar en maximaal 160.000 km. 

 

 

 

Downloads Opel Corsa-e