Detail afbeelding

Opel Corsa-e

Nu in de showroom: de compacte, 100% elektrische Opel Corsa-e en helemaal klaar voor de toekomst.

Opel Corsa-e. Volledig elektrisch!

De nieuwe Corsa-e biedt niet alleen opwindende Duitse techniek, maar ook een baanbrekend design, dat zijn dynamische karakter benadrukt. Van zijn zelfbewuste, sportieve neus tot zijn strak vormgegeven achterkant: de Corsa-e is vanuit elke hoek begrenswaardig.

Ook het interieur van de nieuwe Corsa-e maakt direct indruk, dankzij hoogwaardige materialen, vakkundige afwerking en slimme details. Het sportieve, op de bestuurder gerichte instrumentenpaneel heeft een luxe uitstraling. U zou het liefst meteen achter het stuur willen gaan zitten en wegrijden!

Rijbereik tot 337 km
De nieuwe Corsa-e biedt een indrukwekkend rijbereik tot 330 km (WLTP-meting), zonder tussentijds te hoeven opladen. Dat maakt hem perfect voor vrijwel al uw dagelijkse ritten. Zo wordt elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar!

Opladen
In minder dan een half uur is de batterij van de Corsa-e voor 80% opgeladen. Hiermee is de nieuwe Corsa-e ongekend flexibel voor zowel korte als lange ritten.

Sport- & ECO-Modus
Hoe rijdt u het liefst? De nieuw Corsa-e biedt u de keuze: de sport-modus voor maximale dynamiek, de Eco-modus voor een maximaal rijbereik. De Normal-modus vormt de gulden middenweg met sportieve prestaties en een uitgebalanceerd gebruik van de energie.

Exterieur
De nieuwe Corsa-e biedt niet alleen opwindende Duitse techniek, maar ook een baanbrekend design dat zijn dynamische karakter benadrukt. Van zijn zelfbewuste, sportieve neus tot zijn strak vormgegeven achterkant: de Corsa-e is vanuit elke hoek begrenswaardig.

Een netto bijtelling vanaf slechts € 99 per maand voor de zakelijke rijder
Als zakelijke rijder wilt u een zeer luxe auto voor al uw zakelijke kilometers, maar ook scherp geprijsd om de bijtelling aantrekkelijk te houden. Voor de zakelijke rijder is er de Business Edition uitvoering, voorzien van o.a. Electronic Climate control, parkeersensoren en LED koplampen met dagrijverlichting, met een aantrekkelijke vanafprijs van € 27.799,-. Dankzij de 12% bijtelling op elektrische modellen, profiteert u daardoor van een netto bijtelling vanaf slechts € 99 per maand!

De nieuwe Corsa-e in het kort:

  • 100% elektrisch
  • Slechts 12% bijtelling
  • netto bijtelling vanaf slechts € 99 per maand
  • 100 kW (136 pk) elektromotor
  • Rijbereik van 337 kilometer (WLTP)
  • 80% opgeladen in 30 minuten
  • 0 tot 50 km/h in slechts 2,8 seconden

Private lease v.a. €349,- Opel Corsa-e

Nu voor €30.599,-

De meest gestelde vragen over de Opel Corsa-e


Wanneer kan ik de Corsa-E bestellen

Per direct. Dit kan bij Motorhuis of Leasemaatschappij

Hoe lang duurt het om de accu te laden?
Thuis, onderweg of op het werk bij een 11Kw laadpunt is een lege accu in ca 4,5 uur vol. Bij een snellader langs bijvoorbeeld de snelweg is de Corsa-E binnen 30 minuten 80% vol.

Wat kost het om de accu vol te laden
Bij reguliere laadpunten kost het tussen de €10,- en €15,-

Welke garantie heeft de accu?
8 jaar en maximaal 160.000 km. Dit is onderdeel van het standaard Opel E-Service pakket. Hierbij is ook het reguliere onderhoud voor 6 jaar bij de prijs van de auto inbegrepen.

 

 

 

Downloads Nieuwe Opel Corsa-e