Detail afbeelding

Opel Crossland (nieuw)

De nieuwe Opel Crossland, een stoere SUV met zeeën van ruimte.

De nieuwe Opel Crossland staat nu in de showrooms bij Motorhuis. De nieuwe Crossland ziet er niet alleen goed uit, hij voelt ook goed. Het interieur is ontworpen om in jouw leven te passen, met hoge zit en zeeën van ruimte is de nieuwe Crossland ideaal voor korte tripjes en lange ritten.

Comfortabel en veilig
De nieuwe Crossland biedt meer dan alleen maar mooie looks. Innovatieve assistentiesystemen zoals Lane Departure Warning, forword Collision Alert en het optionele Head-up Display maken elke rit nog veiliger en comfortabeler.

Exterieur
De Crossland is gemaakt om uw actieve leven gemakkelijker en leuker te maken. Met zijn stoere SUV-design en compacte afmetingen steelt hij overal de show.

GS-line
Voor liefhebbers van sportieve looks is de nieuwe Opel Crossland nu ook leverbaar als GS-Line met onder meer zwarte 16-inch lichtmetalen wielen, een zwart dak, een kenmerkende rode streep langs de daklijn, AGR-gecertificeerde stoelen voor bestuurder en voorpassagier

Opel Vizor
De nieuwe Crossland is de eerste bestaande Opel die het nieuwe familie gezicht ontvangt. De Opel Vizor bedekt gehele breedte en integreert grille en koplampen. De Koplampen vormen samen met de grille de horizontale lijn. Beide lijnen snijden elkaar precies bij het merklogo

 

Privé lease v.a. €289,- p/m Opel Crossland (nieuw)

Nu voor €22.649,-

Downloads Opel Crossland (nieuw)