Opel Crossland X

De Opel Crossland X is de gloednieuwe crossover van Opel. De Crossland X is het tweede lid van de X-familie, naast de Mokka X. U herkent de nieuwe Opel Crossland X van buiten aan het stoere SUV-design en van binnen aan de premium innovaties waarmee de Crossland X is uitgerust. U rijdt de Opel Crossland X vanaf €19.999,-.

Onderhoudsabonnement

Opel maakt zorgeloos auto rijden mogelijk voor iedereen. Zo is er voor de Opel Crossland X al een lekker duidelijk onderhoudsabonnement vanaf €7,- per maand. Je kiest zelf wat je in het Onderhoudsabonnement wilt opnemen. Het basispakket bestaat uit de verlengde garantie en je kunt kiezen of je daar Onderhoud, Slijtage en Banden aan toe wilt voegen.

Private-lease de Crossland X Edition 1.2 nu al voor €320,- p/m op basis van een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar.

Private lease v.a. €319,- Opel Crossland X

Nu voor €19.999,-

Opel Crossland X: ontworpen voor u

Bij het ontwerpen van de Crossland X heeft Opel gekeken naar het leven. Hoe kan de Crossland X uw actieve leven nog beter, gemakkelijker en leuker maken? Daarom kenmerkt de crossover zich door zijn grote flexibiliteit. Met een inhoud van 410 liter (die kan worden uitgebreid tot 1.255 liter door de achterbank neer te klappen) is er ruimte genoeg. De ruimte is flexibel in te delen, mede dankzij de praktische opbergvakken.

Niet alleen praktisch, maar ook heel mooi

De Opel Crossland X is niet alleen een zeer praktische crossover, maar hij is ook robuust, expressief en stads vormgegeven. Geniet van het stoere, premium crossover-design. Het interieur bestaat uit hoogwaardige materialen. De hoge zitpositie zorgt voor een uitstekend zicht richting alle kanten.

Downloads Opel Crossland X