Opel Grandland Hybrid (nieuw)

Grensverleggend. De nieuwe Grandland Plug-in Hybrid

Vergeet alles wat u weet over plug-in hybrides. De Grandland Hybrid is grensverleggend. Dankzij de nieuwste hybride-technologie kun je meer kilometers 100% elektrisch rijden, met 0% uitstoot. Dankzij de combinatie van een sportieve 1.6 benzinemotor en een krachtige batterij met een capaciteit van 13,2 kWh, kun je van de nieuwe Grandland Hybrid heel wat dynamiek verwachten. De conventionele motor wordt automatisch ingeschakeld om altijd de optimale balans te bieden tussen efficiëntie en prestaties.

Private lease

De nieuwe Opel Grandland Plug-in Hybrid private least u vanaf € 649,- per maand (60 maanden/10.000 km per jaar).

Offerte of proefrit?

Wilt u de Opel Grandland zelf ervaren? Kom dan langs bij één van onze Opel showrooms voor een proefrit of vraag online een offerte en / of proefrit aan. U bent bij Motorhuis méér dan welkom.

Inruilofferte aanvragen

De Grandland Hybrid: in alle opzichten uniek

Snel en efficiënt opladen

Opladen gaat bij deze grensverleggende crossover eenvoudiger en sneller dan ooit. Thuis via een standaard kabel of een Wallbox, onderweg bij een openbaar laadpunt of bij een laadpaal op je werk.

Elektrisch rijden loont

Een hybride combineert het beste van twee werelden. Je kunt de meeste dagelijkse ritten 100% elektrisch rijden en schakelt als het nodig is bijzonder gemakkelijk over op brandstof. Elektrisch rijden is niet alleen milieubewust, maar ook een stuk goedkoper!

Elektrische efficiëntie

De elektrische aandrijving van de Grandland Hybrid wordt gevoed door een geavanceerd vloeistofgekoeld batterijpakket met een capaciteit van 13,2 kWh. Doordat de batterij onder de cabine geplaatst is, blijft maximale ruimte over voor inzittenden en bagage, terwijl het lage zwaartepunt ook de stabiliteit ten goed komt.

Opwindend en efficiënt

Dankzij de combinatie van een sportieve 1.6 benzinemotor en een krachtige batterij met een capaciteit van 13,2 kWh, kun je van de nieuwe Grandland Hybrid heel wat dynamiek verwachten. De conventionele motor wordt automatisch ingeschakeld om altijd de optimale balans te bieden tussen efficiëntie en prestaties.

Krachtig en dynamisch 

Zowel de versie met voorwielaandrijving als die met vierwielaandrijving is uitgerust met een soepele 8-traps elektronisch aangestuurde automaat met schakelpeddels voor een extra sportieve rij-ervaring. Voor maximale controle op elk wegdek is de Grandland Hybrid beschikbaar met permanente e-AWD-technologie, die elke situatie voor de best mogelijk grip op alle vier de wielen zorgt.

Keuzevrijheid en controle

Dankzij 4 rijstanden kun je in de Grandland Hybrid met een druk op de knop kiezen hoe je wilt rijden. Zo combineer je alle voordelen van een crossover met die van elektrisch rijden.

  • Hybride biedt automatisch de optimale balans tussen efficiënt verbruik en prestaties
  • 4-wielaandrijving (indien van toepassing) schakelt zowel de benzinemotor als de elektromotor in voor maximale grip op elk terrein
  • Sport schakelt een dynamische afstemming van benzine- en elektromotor in voor een sportieve rij-ervaring
  • Electric activates the electric engine only, for zero CO2 emissions and complete silence.

Regeneratief remmen

Het geavanceerde i-Booster remsysteem maakt de Grandland Hybrid nóg efficiënter, door tijdens het rijden en remmen energie terug te winnen en op te slaan, zodat je elektrisch rijbereik groter wordt.1

i-Booster kan op twee manieren energie terugwinnen:

  • D-modus: schakelt in zodra je je voet van het gaspedaal neemt, voor gemiddelde terugwinning.
  • B-modus: werkt zowel tijdens het remmen als bij snelheid minderen, voor maximale terugwinning

Als de batterij volledig opgeladen is of meer remkracht nodig is, schakelt de Grandland Hybrid automatisch over van de -Booster naar het standaard remsysteem.

1 Maximaal 10% van de totale capaciteit kan worden teruggewonnen.

Digitale monitoring

In de nieuwe Grandland Hybrid wordt alle voertuiginformatie overzichtelijk weergegeven op het volledig digitale Pure Panel. Zo zie je in één oogopslag het energiegebruik en alle andere informatie die je onderweg nodig hebt, zodat je altijd volledige controle hebt en zo efficiënt mogelijk kunt rijden.

 

Downloads Opel Grandland Hybrid (nieuw)