Opel Grandland

Grensverleggend. De nieuwe Grandland

De nieuwe Opel Grandland overtreft alle verwachtingen, met zijn zelfverzekerde design, iconische Vizor, ultiem rustige interieur met het volledig digitale Pure Panel, dynamische en toch zuinige benzine- en dieselmotoren en innovatieve technologie zoals het Night Vision camerasysteem en IntelliLux LED Pixel koplampen.

Ambitieus en zelfverzekerd

Dankzij Opel’s sterke en pure design is de nieuwe Grandland in geen enkel opzicht een ‘typische crossover’. Met zijn krachtige, sportieve uitstraling en strakke lijnen is hij een toonbeeld van Duitse kwaliteit. Waar je ook komt, je Grandland maakt overal een onuitwisbare indruk.

Private lease

De nieuwe Opel Grandland private least u al vanaf € 599,- per maand (60 maanden/10.000 km per jaar).

Offerte of proefrit?

Wilt u de Opel Grandland zelf ervaren? Kom dan langs bij één van onze Opel showrooms voor een proefrit of vraag online een offerte en / of proefrit aan. U bent bij Motorhuis méér dan welkom.

Inruilofferte aanvragen

Design

Ambitieus en zelfverzekerd

Dankzij Opel’s sterke en pure design is de nieuwe Grandland in geen enkel opzicht een ‘typische crossover’. Met zijn krachtige, sportieve uitstraling en strakke lijnen is hij een toonbeeld van Duitse kwaliteit. Waar u ook komt, uw Grandland maakt overal een onuitwisbare indruk.

Centraal informatiepunt

Het eerste dat opvalt als u naar het dashboard van de nieuwe Grandland kijkt, is het volledig digitale Pure Panel. Dit rekent af met de gebruikelijke overdaad aan informatie die de meeste crossovers kenmerkt. Op dit overzichtelijke, schitterend vormgegeven display wordt op elk moment alleen de informatie getoond die u nodigt hebt. Zo rijdt u een stuk rustiger, zonder dat u onnodig afgeleid wordt.

Stijlvol tot in de details

Dat de nieuwe Grandland geen gewone crossover is, ziet u in één oogopslag. Het nieuwe sterke en pure Opel-design komt terug in elk detail. Van het dak in een contrasterende kleur en stijlvolle beschermpanelen in nieuwe carrosseriekleuren tot sportieve lichtmetalen velgen, die beschikbaar zijn van 17- tot 19-inch

Unieke uitstraling

U bent uniek, dus waarom zou uw auto dat niet zijn? Daarom biedt de nieuwe Grandland u ruime mogelijkheden om uzelf te onderscheiden. Bijvoorbeeld met een dak in een contrasterende kleur, waarmee u gegarandeerd overal opvalt.

Meer dan een naam

De nieuw vormgeving van het Opel-logo en de naam Grandland op de achterklep sluit helemaal aan bij het sterke en pure design van deze grensverleggende crossover. De stoere, breed uitgestrekte letters van zijn naam spreken boekdelen over zijn dynamische karakter en geavanceerde technologie.

 

Dit is de toekomst

De nieuwe Grandland is vanuit elke hoek bekeken uniek. Met gedurfde designkeuzes en nieuwe accenten laat Opel zien hoe de toekomst van autorijden eruitziet. Van de slanke Opel vizor aan de voorzijde tot de fraai vormgegeven LED-achterlichten: hoe langer u kijkt, hoe meer schitterende details u ontdekt.

 

Downloads Opel Grandland