Opel Grandland X

De Opel Grandland: eén blik en je weet het: dit is een auto naar je hart!

De nieuwe Grandland X biedt de ultieme mix van sportiviteit en avontuur: atletische lijnen, stoere offroad-elementen en een hoge zitpositie met uitstekend zicht rondom. Het glazen panoramadak versterkt zijn dynamische looks en laat het interieur baden in licht. U rijdt de Opel Grandland X vanaf €34.699,-.

De avontuurlijke Opel Grandland X is geschikt voor de actieve lifestyle van tegenwoordig. De Grandland X heeft typische off-roadtrekjes, een hoge zitpositie en uitstekend uitzicht, een gemakkelijke instap en ruimte voor vijf personen en hun bagage. Deze nieuwkomer combineert een stoere uitstraling met een elegante styling en het interieur is even comfortabel als functioneel.

Private Lease

Private-lease de Grandland X nu al voor €469,- p/m op basis van een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar.

 

Private lease v.a. €469,- Opel Grandland X

Nu voor €34.699,-

Motoren

De motoren van de Grandland X blinken uit door hun efficiënte brandstofverbruik. Geholpen door het relatief lage gewicht van de Grandland X zorgen ze voor uitstekende prestaties en een lage CO2-uitstoot.

Ongekend royaal uitgerust

Jij weet zelf het beste wat belangrijk voor je is. Met drie uitrustingsniveaus en een groot aantal aantrekkelijke opties biedt de Grandland X je de vrije hand om precies te kiezen wat bij je past.

Kom nu de nieuwe Grandland X zelf bekijken in een van de Motorhuis Opel showrooms of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.